NISEM VERJELA, DOKLER SE NI ZGODILO PRAV NIKU

Pozdravljene! Verjetno se sprašujete o čem govorim. Resnično ne morem verjeti, da je to možno, a zgodilo se je prav mojemu Niku.  Danes sv...

Pozdravljene!

Verjetno se sprašujete o čem govorim. Resnično ne morem verjeti, da je to možno, a zgodilo se je prav mojemu Niku. Danes sva s Kim imeli tako lepe načrte za popoldne, imeli bi ga čisto zase. Odločili sva za obisk bazena, Nika pa bi prvič prepustili atiju. A se je zgodilo prav to in res nisem imela srca da bi ga pustila z atijem, ker mama je le mama.Od prejšnjega petka je Nik prav vsak dan zelo razdražljiv. Vso to jokavost sem pripisovala prav tej hudi vročini. Poleg joka in razdražljivosti je začel tudi zavračati obroke mleka, manj spi čez dan, veliko se slini in konstanto tlači rokice v ustka. No, pa so me le moje misli odnesle tudi k zobkom. Vse eno sem si mislila, da pa je le malo prekmalu, saj ni dopolnil niti 4 mesece. 
Opazovala sem Nikove dlesni, seveda sem takoj pomislila na prve enkice, ki se ponavadi prve pojavijo spodaj. Na zgornjo dlesen nisem niti pokukala. Ves ta jok in vsi ti znaki so me spomnili, na dogajanje pri moji Kim, ko je sama tako hitela z zobki. No, ni jih dobila v tej starosti, temveč v 7 mesecu. Takrat je na enkrat ven pokukalo 6 zobkov, to je bilo res najhujše obdobje. Kako sem vse skupaj doživljala si lahko preberete na tej spletni strani, za katero tudi sama pišem https://www.nosecka.net/2017/07/28/ko-rast-zobkov-pokvari-cudovito-obdobje-z-dojenckom/.
Vas že firbec matra? :) Danes me je skoraj kap zadela. Že zjutraj je bilo kar pestro, jok in še 1x samo jok, še v vozičku kjer ponavadi res uživa in takoj zaspi. Doma je neprestano na rokah, si predstavljate kako mi je vroče? Noro, ampak res noro. Pa mi le ni dalo miru in pogledam še zgornjo dlesen. 
ŠOK... zgoraj se mu vidita že obe trojki, kateri bosta pravkar predrli dlesen. 

Ni mi pa jasno prav to, kako prav trojke? A ni tako da se te zobki, se pravi trojke ponavadi pojavijo bolj proti koncu? Je to kaj narobe? Mislim da ne. Pač vsak otrok je drugačen. Ga bom pa klicala vampirček...haha. Skratka res je revež danes, zelo se mi smili in srce se mi para, ko vidim kako trpi. 
Sedaj čakam da bo ura 18.30, da se vsaj malo shladi in šibam takoj v lekarno po kakšen gel. Pri Kim se imela vse možne gele in prav noben ji ni pomagal, tokrat upam na boljše. Še zdaj se čudim tem trojkam, zanimivo no! Upam da ne bo prehudo. 

Pozdravčki, Sandra!!!

You Might Also Like

0 komentarji