HUDOBIJA V BLOGERSKEM SVETU

Pozdravljeni! Včeraj sem slučajno srečala zapis naše znane blogerke Nine iz bloga  NINNIEBOO . Zapis katerega je zapisala sama, govori pr...

Pozdravljeni!

Včeraj sem slučajno srečala zapis naše znane blogerke Nine iz bloga NINNIEBOO. Zapis katerega je zapisala sama, govori prav o tem kako GRDO zna biti naše blogersko življenje. Ko dejansko prideš tudi do točke, ko bi najraje pustil vse in obupal. Nekako se pobereš in med svojim ustvarjanjem ponovno naletiš na ovire in polena, ki jih dobiš pod svoje noge. Sama sem zelo čustvena in h krati tudi zelo občutljiva, a ne toliko da bi zaradi vse te hudobije kar obupala. NE, ne boste me videli obupati! Kljub vsej moji občutljivosti, sem močna in trmasta oseba. Mislim, da v blogerskem svetu ni blogerja/blogerke, ki ne bi doživela slabo izkušnjo s "hejterji". Naj roko dvigne tisti, ki misli drugače.


Zakaj me bereš, če imaš toliko grdega za povedati o meni?
Čisto ne smiselno. O sebi sem celo brala na enem iz med znanih forumov. Da pišem čisto brez veze in da imam čudne tematike in pa seveda naslove. Ljubčki moji, to je moj blog, ki ga pišem z veliko mero ljubezni. Glede naslovov...to je taktika! Lahko rečem, da med seboj, se pravi med blogerji ni čutiti tiste sovražnosti, da bi si med seboj nagajali. Vso negativnost prinesejo prav bralci, bralci ki svojega življenja preprosto nimajo in se potem ukvarjajo z našim. Ne marajo naših uspehov, ker nam preprosto ne privoščijo. 
Glede mojega pisanja in mojih pravopisnih napak, sem takšna kakršna sem in del tega so tudi moje pravopisne napake in ne sekiram se, zato se tudi ti ne rabiš sekirati. Ti nisem všeč? Potem me ne beri, sploh ne klikni na moj blog. To bo boljše zate, se boš manj živciral/živcirala. 

Mami blogerke!
Ko smo prišle v blogersko sceno pod imenom MAMI BLOGERKE, je na plan pokukalo še več hejterjev in to predvsem ženske, ki nimajo otrok. Kaj nam solite pamet... 
Ponavadi vsak misli...toliko žensk na kupu, res bo dež. Ponavadi je tako in to sama dobro vem, ker delam po večini v ženskem kolektivu in res je občasno katastrofa. A tu je drugače, res smo stopile skupaj in ena drugi nudimo iskreno pomoč in podporo. 
Velikokrat se skupaj nasmejimo kakšnih neokusnim šalam in komentarjem, včasih celo objavam. Blogerji bi se morali iskreno podpirati med seboj in mami blogerke bi morale biti izgled prav vsem. 

Moji sledilci/sledilke!
Obožujem vas in ne vem kako bi se vam lahko res zahvalila. Kljub vsem hejterjem, ste vi tisti ki me držite pokonci in resnično hvala za vsak klik, komentar, všeček, ki mi ga podarite. Najlepše je to, ko te nekdo ustavi na ulici in pohvali tvoj blog, tvoje zapise. To mi res seže do srca. Brez vas ne bi bila, to kar sem! 
Hvala tudi vsem malim in velikim podjetjem, ki me spremljajo in nudijo svoje sodelovanje.

Novi podvigi!
Zame v mesecu septembru prihaja velik in nov podvig zame in za moj blog. Nekaj kar si želim že leta in leta. Za enkrat še nič ne morem izdati, a se veselim dneva, ko vam bo z veseljem sporočila novičko. Takrat pa bom res rabila vašo veliko podporo! 

Lep dan, Sandra!

You Might Also Like

4 komentarji

 1. Zelo lepo, se povsem strinjam.
  Hejterjev bo vedno veliko. Pa kaj zato. We will go ooooon and ooon and on, sploh ker v temu najdemo veselje (v pisanju, ne v hejterjih hah). :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Aleksandra karkoli te čaka v tem mesecu uživaj v tem, v svojem uspehu. Vsak, ampak res VSAK trud se enkrat poplača in povrne. Mojo podporo zagotovo imaš, in za vašo skupinico mami blogerk pa samo kapo dol. Pravi vzor ste. Uživaj v vseh lepih trenutkih. Monika

  OdgovoriIzbriši
 3. Ej, pa saj to je samo zavist. Vsi občutimo, to je naša kultura. Ne sekiraj se, nisi na tistem spodnjem nivoju. Sploh pa, ne prebiraj negativnih blogov.. . :)

  OdgovoriIzbriši