JE POKLIC MAMA DOBER IZGOVOR ZA LENOBO?

Pozdravljeni! Se še spomnite, da sem pred časom omenjala da na moj blog prihaja nekaj čisto novega, nekaj svežega in h krati tudi v moje ž...

Pozdravljeni!

Se še spomnite, da sem pred časom omenjala da na moj blog prihaja nekaj čisto novega, nekaj svežega in h krati tudi v moje življenje? 
Prihaja sprememba na katero čakam že kar nekaj časa in vesela sem da bom to uresničila, saj za menoj stoji enkratna ekipa, katera me bo vas čas motivirala in kateri 100% zaupam.

O čem govorim?
Prekomerna teža in nezdrav način življenja me spremljata že celo življenje. Velikokrat sem to želela popraviti in se na to tudi psihično pripravila in mi nikoli ni uspelo. Nikoli nisem bila dovolj močna, da bi to res storila. Vztrajala sem do 2 tednov, potem pa sem seveda obupala. Že po prvem porodu sem želela izgubiti odvečne kilograme. Med nosečnostjo sem delala res velike plane, katerih se pa nisem nikoli res lotila. Razočarana sem bila sama nad seboj. 
Šele sedaj vidim, da takrat res ni bil tisti prav čas za spremembe v mojem življenju. Vsaj tako se je izkazalo sedaj, sedaj ko me bo v roke vzela profesionalna ekipa.
Najprej sva moči združile s Sanjo, ki je lastnica salona Alaria. Namen je bil čisto drugačen, v mislih sem imela predvsem razvajanje (nohti, trepalnice) in vse skupaj se je izkazalo čisto drugače. Preobrazba mojega telesa, zdrav način življenja in seveda tudi razvajanje, saj brez tega preprosto ne gre. 
Kako naprej? 
Prišle sva na idejo, da za najin projekt oziroma sodelovanje najdeva osebno trenerko oziroma trenerja. Imele sva kar nekaj izbir, a sva na koncu izbrali že vam in nam znano Kristino SambolecPrav ona je znana po zelo veliki izgubi teže in predvsem VOLJI do zdravega načina življenja. Bravo Kristina! Ona je resnično prava motivacija za vsakega od nas. In poleg vsega tega sem doživela še eno zelo prijetno presenečenje. Kristina in jaz sva v sorodu, sicer to nobena od naju ni vedela, kljub temu da sva se v otroštvu celo srečevali. Še dobro da jo je moja teta prepoznala in takrat sem doživela pravo presenečenja. Vesela sem, da naju je tako usoda ponovno združila.Za nami je nekaj sestankov, ob katerih smo združile glave in nastalo je to, velika združitev in velik projekt zame in tudi za ostalo ekipo. Ker sem mamica 2 otrok in ker se je težko prilagoditi osebni trenerki, sva se zmenili da bom delala vse od doma, a občasno se srečava tudi na njeni lokaciji. Kristina mi je sestavila okvirni jedilnik, kateri mi je noro všeč, saj se ne rabim kaj dosti odpovedovati hrani, ki jo imam rada. 
Sama sem imela v planu hudo dobre in težke vaje, ker pa se je izkazalo da imam DIASTAZO ali razmik trebušnih mišic (več o tem v kakšni iz med drugih objav), se je stvar malo spremenila. Prilagojene vaje in prav nič trebušnjakov. Res sem bila kar malo slabe volje in razočarana, a tu bom že veliko naredila sprememba prehrane. Seveda, ko se vse skupaj uredi, me čakajo tudi trebušnjaki in ostale vaje, ki sodijo zraven. Da ne bo pomete, še vedno bom telovadila in sicer izvajala bom vaje za roke, nog, zadnjico. Predvsem pa sem bom fokusirala na diastazo, da jo hitro spravim na svoje mesto.
1x tedensko me čaka obiska salona Alaria, kateri se nahaja v Ljubljani, natančneje na Kodeljevem. Tam bom deležna ANTICELULITNE MASAŽE, LIMFNE DRENAŽE, OBLOGE Z BLATOM in še marsikaj drugega. Zame bo skrbela super punca, po imenu Mojca. Res se že veselim, saj se me bodo lotili v enkratnem timu in zame skrbeli od glave do peta.
Vse moje spremembe boste lahko spremljali kar tu na mojem blogu, kjer se bom javljala kolikor se da pogosto. Spremljali boste moje meritve, moj način prehranjevanja in seveda tudi moje vzpone in padce. Res se veselim, priznam in komaj čakam da dosežem to kar sem si zadala. Vse skupaj sem začela v torek in do sedaj nimam pripomb. Za enkrat še nima nobene krize glede hrane in če po resnici povem, imam toliko dela, da nimam časa razmišljati o hrani. Rada bi jedla pogosto, vendar po malem, a je včasih res težko, če ti čas ne dopušča. Se trudim po svojih močeh.Kaj punce mislijo o našem skupnem sodelovanju?

Kot rečejo, ko je stvar prava, se stvari poklopijo kar same od sebe. In točno tako je bilo glede našega sodelovanja z Aleksandro. Spoznali sva se čisto "naključno", do projekta pa je prišlo popolnoma spontano, med pogovorom, ko je ideja kar skočila na plano sama od sebe. Izredno smo ponosni, da lahko sodelujemo z Aleksandro, da ji lahko pomagamo na njeni poti k boljšemu počutju, zdravju in pa seveda izgledu, kar ponovno vpliva tudi na dobro počutje. Misija našega salona Alaria je prav to - biti eden od stebrov podpore na poti k dobremu počutju in lepoti, osveščati ljudi, zakaj so tudi kozmetične in masažne storitve pomembne na tej poti. Iskreno upam, da bo Aleksandra s svojo zgodbo uspela navdahniti kakšno mamico (pa tudi druge ženske), da več skrbi namenijo tudi sebi in svojemu dobremu počutju, ker se mame v Sloveniji izredno veliko razdajajo svojim družinam, velikokrat pa pozabijo nase. - Sanja, Alaria

FB Alaria: https://www.facebook.com/alaria.si/
SPLETNA STRAN: http://alaria.si/


Projekta z Aleksandro se zelo veselim, ker so me preobrazbe že od nekdaj privlačile, tokrat pa dejansko sodelujem v eni iz med njih. Sama ideja pokazati, da ima ženska, ko je enkrat mama, vseeno čas poskrbeti zase, da bo lahko posledično kvalitetno skrbela za druge, fantastična. Kot mama in rekreativna športnica vem, da je težko, ampak se da. Tako sem že sedaj največja navijačica Aleksandre in komaj čakam vse vzpone in padce. Kaj pa lahko prispevamo z masažami? Za začetek bo limfna drenaža idealna. Limfna drenaža ni primerna samo za otečene noge, ampak tudi za zakisano telo, splošno počutje in pa kar je najboljše, tudi proti celulitu. Ročno limfno drenažo bomo kombinirali s klasično masažo hrbta (in po potrebi tudi drugih delov telesa), saj so hrbtne mišice, ko imamo majhne otroke zelo na udaru-dojenje ali hranjenje po flaški, sklanjanje nad banjico itd. Ob morebitnih bolečinah ali drugih težavah s funkcijo mišic pa se bomo poslužili tudi kineziotapinga. - Mojca, Alaria

V projekt sem prišla čisto po naključju. Moja prva misel je bila JAAAAA, takoj sem za. Zakaj? Ker sem na tem področju doma. :) Tudi sama sem mami, sama sem šla čez trnovo pot sprememb v življenju in vem da se da. Zato draga moja Aleksandra naj ti povem, uspelo ti bo. Voljo imaš in ker sedaj vem, da si tudi ti kozoroginja ti trme oziroma po moje vztrajnosti tudi ne manjka :). Na poti bodo zagotovo tudi padci, a za njimi so tako lepi vzponi. Bo težko, včasih popolnoma enostavno, spet drugič zmedeno. A vse to je le del čudovite poti. Jaz ti bom stala ob strani pri vadbi in predvsem tudi pri prehrani. Le ta je ključnega pomena pri preobrazbi. Pa ne samo zunanji, temveč predvsem notranji. Ko se enkrat odločiš in začneš spreminjati stare navade se sprašuješ kaj ti prej ni bilo jasno? Le kako si sploh funkcioniral? Jaz ti obljubljam predvsem, da boš imela še več energije kot jo imaš sedaj in da bodo sčasoma stvari, ki se ti bodo sedaj zdele naporne postale del tvojega vsakdanjika. In s tem, ko boš spreminjala sebe, se posvetila sebi, bo to občutila cela družina. V pozitivnem smislu. Saj veš, srečna mama, srečna družina. Srečna žena, srečen mož. Zagotovo drži. :) Prevečkrat pozabimo na sebe in na naš seznam MORAM vključimo vse druge, me pa ostanemo nekje daleč zadaj. Mogoče se sliši sebično, a v prvi vrsti bi vsak moral najprej poskrbeti sam za sebe, saj le na ta način lahko kaj daš tudi drugemu. K projektu bova pristopili počasi, organizirano in brez večjih stresov, saj imamo le teh že vsi tako preveč. SREČNO! - Kristina, osebna trenerka


Javljali se bomo live in vam tudi odgovarjali na vsa vprašanja, Vesele bomo tudi vašega sodelovanja z nami, če boste tudi ve kot mame poskrbele zase. Veselim se tudi vaše podpore, moje bralke. 
Držite pesti zame!
Lp, Sandra

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Moje ime je martin Marisa iz Kanade, hočem hitro povedati svetu, da je resnično on-line čarovniški častnik, ki je močan in pristen, njegovo ime je dr ozalogbo. Nedavno mi je pomagal ponovno združiti svoj odnos z možem, ki me je zapustil, Ko sem stopil v stik z dr. Ozalogbojem, mi je dal ljubezenski urok in moj mož, ki je rekel, da nima nobene zveze z mano, me je ponovno poklical in začel me prositi, da se vrnem. zdaj je z veliko ljubezni in skrbi. danes sem vesel, da vas vse vem, da ima ta čarovnica moč, da ponovno vzpostavite prekinjeno razmerje. ker sem zdaj srečna z mojim možem. Za vsakogar, ki bere ta članek in potrebuje kakršnokoli pomoč, lahko zdravnik ozalogbo ponudi tudi kakršno koli pomoč, kot so: zdravljenje vseh vrst bolezni, sodnih zadev, nosečnosti, duhovne zaščite in večjega dela. Lahko ga pokličete prek e-pošte ozalogboshrine@yahoo.com ali ozalogboshrine@gmail.com ali pokličete na njegovo številko mobilnega telefona +2348110745073

    OdgovoriIzbriši