NE OBSOJAJ ME

NE OBSOJAJ ME! Ne obsojaj mame, ki ne doji. Nikoli ne veš kaj resnično je razlog, kako dolgo se je trudila in koliko volje je v to vlož...

NE OBSOJAJ ME!


Ne obsojaj mame, ki ne doji. Nikoli ne veš kaj resnično je razlog, kako dolgo se je trudila in koliko volje je v to vložila.

Ne obsojaj mame, ki doji javno. Morda je prav tisti trenutek izbrala dovolj moči in samozavesti, da je to storila.

Ne obsojaj mame, ki se jezi na svojega otroka. Morda si prav ti naletel/a na slab trenutek in je morda drugače najbolj potrpežljiva mama na tem svetu. Ne reci ji slaba mama, ker ne poznaš njenega ozadja.

Ne obsojaj mame na telefonu, med tem ko je s svojim otrokom. Nikoli ne veš zakaj resnično je na telefonu, morda je to njena služba in odgovarja na poslovna sporočila. 

Ne obsojaj mame samohranilke. Raje jo spoštuj, saj opravlja vloge obeh staršev. Lahko je pravi zgled svojim otrokom in morda tudi tebi.

Ne obsojaj mame, ki svoje otroke pelje v Mcdonalds. Morda je razlog prav ta, da je resnično utrujena in ni imela več moči, da bi kaj skuhala. Morda pa je le želela svoje otroke osrečiti. 


Ne obsojaj mame, ki ni izgubila odvečnih kilogramov po porodu. Spoštuj njeno telo, ki se še vedno "celi" po porodu. Sedaj ni čas, da bi se odpovedala čokoladi, sedaj je čas da svoje telo posveti svojemu otroku.

Vsaka mama ima svojo zgodbo. 

Vsaka mama hodi po svoji poti. 
Vsaka mama vzgaja po svoje. 
Vsaka mama ljubi svoje otroke.
Vsaka mama se vsakodnevno obsoja, ne rabi še tvojih obsodb.Vir: https://www.facebook.com/themumontherun/

You Might Also Like

1 komentarji