Je res, da izguba kilogramov ne pove veliko?

Pozdravček dame! Jaz sem še vedno tako vesela svojih rezultatov in ko še kdo od znancev pohvali mojo vidno spremembo, mi seže do srca. Mam...

Pozdravček dame!

Jaz sem še vedno tako vesela svojih rezultatov in ko še kdo od znancev pohvali mojo vidno spremembo, mi seže do srca. Mamice, splača se truditi in tudi potrpeti, ker je trud vedno poplačan in sama vam z veseljem to dokažem. Vse kar delam, delam zase, za svoje počutje in seveda za svoje zadovoljstvo.

Danes bi rada z vami delila svojo izkušnjo s tehtnico. Ko dejansko misliš da kile ne gredo nikamor, kljub temu da se trudiš in odrekaš marsikateri hrani. Tako sem v prvem mesecu občutila tudi jaz, kljub temu da mi je Kristina jasno dala vedeti, naj se ne tehtam. Jaz kot jaz, je pač nisem ubogala. Ko začneš delati na svojem telesu, te seveda zanima kako boš izgubljala kilograme in seveda se tehtaš konstantno. A kaj ko kilogrami ne gredo dol, tako kot si ti sama želiš?! Sledi razočaranje... V obdobju med 22.09 in 16.10 sem izgubila le 1,7kg, a počutje in oblačila so kazala drugače. Kako je to mogoče? Sem se premalo pazila, premalo telovadila? 
Sledilo je presenečenje.... ostale meritve so pokazale čisto drugače in seveda privabile nasmeh na moj obraz. Vidite drage moje, kilogrami še zdaleč niso vse. Kristina mi je striktno povedala, da tehtnica lahko kaže vsak dan drugače, sploh v času menstruacije. 
Tako da, če boste začele ali ste začele delati na svojem telesu, NE ZAUPAJTE SVOJI TEHTNICI. Pravi rezultati so vidni na vašem telesu in ne na tehtnici. Na vašem telesu se vidi vaše delo. Poleg vsega bi rada še omenila še nekaj. Se je tudi vam kdaj zgodilo, da so vam rekli da se morate več gibati, da boste izgubili kilograme? Jaz sem to velikokrat slišala, a šele sedaj ugotovila da je bolj pomembna prehrana, lahko rečem da kar v 80%. Telovadba le pripomore k temu, k boljšemu počutju, k preoblikovanju telesa, pripomore k preobrazbi. Poslušajte svoje telo in uspelo vam bo. 

Sedaj pa bi vas rada povabila še na moj prvi dogodek, ki bo 9.11.2017 ob 9 uri in sicer v salonu Alaria, v Ljubljani. Če želite vedeti kako mi vse skupaj uspeva, kljub moji družini.... se na dogodek le prijavite. Pišite mi na naslov alexsefrn@gmail.com. Število je omejeno! Več si preberite TUKAJ!

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji