POTENJE PO PORODU

Pozdravljene! Prepričana sem, da se bo v tem problemu našlo veliko mamic oziroma mojih bralk. Potenje, problem svežih mamic po porodu. Na ...

Pozdravljene!

Prepričana sem, da se bo v tem problemu našlo veliko mamic oziroma mojih bralk. Potenje, problem svežih mamic po porodu. Na žalost, tudi to je del nosečnosti in v nadaljevanju tudi del materinstva. Po prvi nosečnosti nisem imela problemov glede potenja, vsaj spomnim se ne. Tokrat je bilo malo drugače in vesela sem da je minilo kolikor se da hitro. Prekomerno potenje in posledično neprijeten vonj, me je spremljal skoraj celo poletje. 
Preoblačenje, tuširanje, uporaba dezodoranta, a pomagalo ni nič.
Potenje po porodu ni drugače prav nič slabega, saj mora voda, ki se je v nosečnosti zadrževala v nas, ven. Kupila sem več različnih dezodorantov, od naravnih do tistih z malo več kemije. Učinka nobenega! Potem pa mi je v spomin posegel dezodorant katerega sem pred kakšnima 2 letom že uporabljala in s katerim sem imela dobre izkušnje. Poznate dezodorante CRYSTAL
Sama lahko priznam, da jih poznam že kar nekaj let. Mislim da sem tistega prvega, čisto naravnega, brez vonja, uporabljala 10 let nazaj.
Zakaj tako posebni in kako to da me je prav ta dezodorant rešil potenja? 
Ima ogromno naravnih sestavin in z veseljem poudarim, da je zelo primeren tudi za doječe mame. NE VSEBUJE ALUMINIJA, kater ponavadi znojenje preprečuje, tako da zapira znojnice. To vse skupaj pa povzroča raka in pa tudi Alzheimerjevo bolezen. 
Boste pa poleg aluminija v deozdorantu našle sestavino po imenu ALUM oziroma KALIJEV ALUM, ki je zmes naravnih mineralnih soli. Tako je naraven, da ga lahko uporabljajo celo otroci. Izbira dezodorantov Crystal je pestra, sama sem do sedaj uporabljala izdelek z vonjem sivke in belega čaja, ter z vonjem vanilije in jasmina. Sedaj je na vrsto prišel vonj kamilice in zelenega čaja in lahko rečem, da je po vonju moj najljubši. Diši zelo nežno in prepričana sem, da bi vam bil všeč. Izbiro si lahko pogledate na naslednji povezavi: https://www.hisa-zdravja.si/naravni-dezodoranti.
Poleg dezodoranta, ki mi je pomagal, pa priporočam pitje velike količine vode, saj ta koncentrira znoj in tako prepreči neprijeten vonj. 

Objava je nastala v sodelovanju s Hišo zdravja, https://www.hisa-zdravja.si/. V spletni trgovini lahko uporabite kodo MAMIBLOGERKE10, za 10% popust. 

You Might Also Like

0 komentarji