Zadovoljna z rezultati po 1 mesecu?

Pozdravljene! Prvi mesec je za mano in pred kratkim sem le izvedela svoje prve rezultate. Nekateri, ki me spremljate preko Instagrama  htt...

Pozdravljene!

Prvi mesec je za mano in pred kratkim sem le izvedela svoje prve rezultate. Nekateri, ki me spremljate preko Instagrama https://www.instagram.com/moderna_mamasandra/ že veste kakšni so bili rezultati, vsaj delno. Iskreno lahko povem, da sem bila nad rezultati navdušena in presenečena. Nisem pričakovala, da bom toliko cm izgubila, kot pa sem jih v zadnjem mesecu. Telovadim 3x tedensko in jem zdravo kolikor se da. Predvsem mi je všeč to, da mi zdrava hrana podari toliko energije, da sem lahko na nogah od jutra do večera. Jaaaa, noro dobro se počutim in to se mi resnično vidi. Zadnji teden me je v posteljo položila trebušna viroza in ta teden sem malo bolj počivala, saj me je res zdelala. 
No, sedaj pa k rezultatom ki vas sigurno zanimajo. 


1. MESEC 19.9.2017 - 19.10.2017

KILOGRAMI
Začela sem na torek 19.9 in takrat je tehtnica pokazala 78,8kg. Prve meritve pa sva s Kristino opravile 22.9 na petek in takrat je tehtnica pokazala 76,6kg. Naj omenim, da sem velika 175cm. Tehtanje, ki pa sva ga opravile v ponedeljek 16.10, pa je pokazal 74,9kg. Iskreno sem upala na več izgubljenih kg in lahko rečem, da sem bila malo razočarana, a se je razpoloženje po hitrem postopku popravilo.

OBSEG PRSI
Prva meritev obsega je pokazala 98cm in tako je tudi ostalo in upam da tudi v naprej...haha. 

OBSEG PASU
Tu se je najbolj pokazal rezultat mojega truda. Obseg pasu na začetku je bil 91cm in po slabem mesecu je meritev pokazala 86cm, kar se pravi -5cm. Nooorrrooo. Motivacija za naprej!!!

BOKI
Prva meritev 105cm in sedaj 102cm. Zadovoljna!

STEGNA
Levo 62cm in Desno 64cm. Novi rezultati so pokazali levo 1cm manj in desno 2cm manj. 

NADLAKET
Obe sta merili 34cm, sedaj pa 2cm manj in sicer 32cm.

Vse skupaj -15cm! Zelo ponosna nase in mamice iskreno vam želim, da skupaj z menoj poizkusite tudi ve. Ni težko, res ne. 3x na teden telovadba in to cc 30min. Ne pozabite tudi na zdravo prehrano. Ponosne boste nase in ko boste videle svoje rezultate, boste še bolj motivirane. Ob tej priložnosti bi se zahvalila predvsem moji osebni trenerki Kristini in mojima puncama iz salona Alaria (Mojca in Sanja). Mojca in Sanja skrbita da se mami lepo razvaja in h krati skrbita za moje dobro počutje. 

You Might Also Like

7 komentarji

 1. Super rezultati Sandra! Ti privoscim in ti zelim veliko srece na tej poti. �� Jaz morem tudi malo zacet migljat ��

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tina <3 in upam da se tudi letos vidimo na BBMU. <3

   Izbriši
 2. Super rezultati! Čestitam in ti želim ogromno vztrajnosti in motivacije še naprej! <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Bravo! Sama sem se to jesen tudi posvetila vadbi, ker mi že od nekdaj dela probleme vztrajnost in konsistentnost. Obiskujem pa booty barre (mešanica baleta, fitnesa, joge) in sem čisto navdušena.

  Pravijo, da je najtežje začeti, pa vendar se mi zdi, da je najtežje vztrajati (pri vadbi in marisčem v življenju).

  Še enkrat, bravo!

  Tadeja
  www.happynami.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Uuuu super. Me veseli, da si zadovoljna in upam da hitro prideš na cilj in tam ostaneš ;)

  OdgovoriIzbriši