KATERE PARFUME SEM IZBRALA ZA TO ZIMO?

Pozdravljene mamice! Kot sem obljubila, bo na mojem blogu več lepotnih objav in danes sem vam pripravila prvo. Rade dišite, vam dišave ozi...

Pozdravljene mamice!

Kot sem obljubila, bo na mojem blogu več lepotnih objav in danes sem vam pripravila prvo. Rade dišite, vam dišave oziroma parfumi veliko pomenijo? Sama lahko rečem, da sem nora na dišave in da imam doma kar veliko zbirko parfumov. Obe nosečnosti sta mi preprečevali, da bi sploh lahko uporabljala dišave. Prav vse kar je bilo odišavljeno mi je smrdelo, pa naj bo to parfum ali pa shower gel. Pred dobrima 2 mesecema se je to umirilo in sedaj doma ne zapustim brez svoje najljubše dišave.

Trenutno sem zaljubljena v 3 parfume, različnih znamk. Dva sta si po vonju malenkost podobna, tretji pa se popolnoma razlikuje od ostalih. 

KATERE SEM IZBRALA?

- CAUDALIE Fleur de Vigne
- L'OCITTANE Terre de Lumiere
- S.OLIVER So pure


CAUDALIE Fleur de Vigne

Za to dišavo lahko rečem, da je drugačna in posebna, tako kot ostale dišave znamke Caudalie. Ta je njihova najnovejša dišava in z veseljem lahko rečem, da do sedaj moja najljubša. 
V minimalistični zeleni steklenički boste našle citruse, ki dajejo svežino tej poživljajoči vodici. Gre res za svežo dišavo, katero lahko uporabljaš tudi v poletnih časih, ko ponavadi res pašejo sveži vonji. V sami steklenički se skrivajo tudi nežne dišave in zaslugo zato imajo cvetovi vinske trte. 
Dišavo lahko kupite na spletni strani http://vivaderm.si/ in pa v prosti prodaji v prodajalnah Muller.

L'OCITTANE Terre de Lumiere
Poznaš najnovejšo dišavo znamke L'occitane? Sama sem se z njo srečala na blogerski konferenci in prav tam je očarala celotna kolekcija. Iskreno, najbolj me je očarala steklenička, ki res daje tisti občutek zgodnjega poletnega jutra. V sami steklenički pa je tisti sladek vonj, ki ga prinaša samo jutro v poletnih dneh. Dišava je za moj okus, perfektna! Gre za lahko dišavo, ki po mojem mnenju odgovarja večini žensk. Lahko rečem, da je idealno darilo v decemberskem času. V sami kolekciji TERRE DE LUMIERE L'EAU, boste našli tudi losjon, gel za tuširanje in pa kremo za roke.


S.OLIVER So pure
So pure, dišava ki že s svojim imenom pove da je lahkotna, čista, nežna in tako občutim tudi sama. Tudi ta dišava vsebuje citrusne note. Note zelenega bršljan in svežina jabolka, pa dopolnjujejo celoto parfuma. Sliši se super in tudi je super, zagotovo!

Damice, na katere dišave pa ve prisegate? Mi zaupate?
Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji