MODERNA MAMA PODPIRA SLOVENSKO: Medenka

Pozdravljene! Ker sem sama iz svojega jedilnika izločila ogromno sladkorjev, še ne pomeni da se ne rada posladkam. Rada posežem po zdrav...

Pozdravljene!

Ker sem sama iz svojega jedilnika izločila ogromno sladkorjev, še ne pomeni da se ne rada posladkam. Rada posežem po zdravi sladkariji (ko se odločim, da se bom nagradila za svoj rezultat in trud) in ta izdelek je idealen zame. 
Gre za zdravo sladkarijo, katero so poimenovali MEDENKA
Zakaj Medenka? Ker je njena glavna sestavina MED in sicer domači slovenski med. Medenko boste našli v štirih različnih okusih: CIMET, POMARANČA, JAGODA in CVETLIČNI MED.
Prav vsi sadeži so slovenskega porekla in to me je navdušilo, saj je proizvod resnično čisto slovenski. V izdelku ne boste našli čisto nič nenaravnega, saj vsebuje naravna sladila.Medenko sem in bom uporabila/uporabljala zelo različno. Ker je zimski čas in čas pitja čajev, bo medenka res prav prišla kot super sladilo in ko pomislim na okus cimeta ali pomaranče, me navduši. 
Tudi piškote z medenko sem že pekla in recept delim z vami v naslednjih dneh in ne dvomim, da ne bi bile navdušene. Medenka je idealna tudi za smoothije ali kot samostojna sladica, po kateri najraje poseže moja Kim. Kim obožuje okus jagode, mami pa okus cimeta. Pohvalila bi tudi njihovo preprosto embalažo, katera je res praktična in je idealna tudi za na pot. Objava je nastala v sodelovanju z https://www.medenka.eu/.

You Might Also Like

0 komentarji