MODERNA MAMA PODPIRA SLOVENSKO - Oscar

Pozdravljeni! Odločila sem se, da na svojem blogu 1x tedensko podprem slovensko oziroma domačo znamko. Zakaj? Ker se mi zdi, da so naše do...

Pozdravljeni!

Odločila sem se, da na svojem blogu 1x tedensko podprem slovensko oziroma domačo znamko. Zakaj? Ker se mi zdi, da so naše domače znamke čisto premalo izpostavljene in da premalo ljudi podpre naše izdelke. Če želiš svoje izdelke izpostaviti na mojem blogu, mi piši na mail alexsefran@gmail.com. Z veseljem ti nudim svojo pomoč, pri rasti tvoje znamke. 

Danes pišem objavo, v podporo znamki OSCAR. Ne dvomim, da te znamke ne bi poznali. Gre za praške, mehčalce in detergente. Mene so tako navdušili, da sem se odločila objavo posvetiti prav njim. Izbira je res ogromna in prav vsak produkt ima svoje ime, ime po slovenskem filmu. Je tudi tebe to navdušilo? Že po imenu točno veš, da gre resnično za slovensko znamko. Kot sem že omenila, Oscar ponuja:
- UNIVERZALNI PRAŠNATI DETERGENT (Kajmak in marmelada, Pod njenim oknom, Sreča na vrvici)
- UNIVERZALNI TEKOČI DETERGENT (Tistega lepega dne, Kajmak in marmelada, Sreča na vrvici)
- MEHČALEC (Petelinji zajtrk, Sreča na vrvici, Na planincah, Poletje v školjki, Cvetje v jeseni)
Mehčalci so na voljo v pakiranju 1L ali 2L. 
Tekoči detergente boste našle v 2,8L pakiranju.
Praški pa so pakirni po 2,8kg. 

Moji favorit je definitivno Petelinji zajtrk, saj je edini vonj, ki se dovolj dolgo obdrži na oblačilih. Ostali so povprečni, a zadovoljivi. Za otroke uporabljam predvsem linijo Sreča na vrvici, saj je izredno prijazna do otroške kože. Zelo odgovarja moji Kim, katera ima blagi atopijski dermatitis. Z odstranjevanjem madežov sem zelo zadovoljna, saj me noben produkt ni pustil na cedilu. Mame dobro vemo kako zelo je to pomembno, saj se konstantno borimo s trdovratnimi madeži. Produkte uporablja tudi moja mama in prav ona je tista, ki me je navdušila nad uporabo Oscar znamke. 
Če izdelke še niste preizkusile, vam to srčno priporočam. 

FB: OSCAR nega perila https://www.facebook.com/OscarSlovenija/.
SPLETNA STRAN: http://oscar.si/.

Objava je nastala v sodelovanju z znamko Oscar in kar ste prebrali je moje iskreno mnenje. 
Lp, Sandra


You Might Also Like

0 komentarji