KONFERENCA LEPOTNIH BLOGERK

Pozdravljene mamice damice! Danes je pred vami malo drugačna objava in sicer lepotno usmerjena. Morda nekatere še ne veste, vendar sem 7...

Pozdravljene mamice damice!


Danes je pred vami malo drugačna objava in sicer lepotno usmerjena. Morda nekatere še ne veste, vendar sem 7 let pisala lepotni blog. Do meseca marca sem pisala celo oba. Z rojstvom Nika pa sem to nekako opustila, ker na žalost čas ni dopuščal. Pogrešam ga, priznam. Pogrešam fotografiranje v katerem sem tako uživala in prav zato sem se odločila da bo tudi ta blog imel kanček lepotnih objav, katere bodo namenjene predvsem nam mamicam. Mamicam, katere se moramo kdaj pa kdaj tudi urediti. 
Letos je v hotelu Lev potekala tretja blogerska konferenca, katera je bila predvsem usmerjena v lepotne bloge. Kljub temu, da nisem tista prava lepotna blogerka, me je Nika sprejela med ostale blogerke. Nika Veger je organizatorka tega dogodka in konferenco je organizirala že tretje leto. Vse pohvale Nika in nedvomno se vidimo tudi naslednje leto. Zapisala sem povzetek celega dne, povzetek v katerem nisem dolgovezila, vendar sem bila kratka in jedrnata.

                                                             foto:Marko Delbello Ocepek

Dan oziroma jutro se je začelo res zelo prijetno in sicer ob kavici, zajtrku, klepetu in ob vrečkicah Melvitinih izdelkov. 
1. Sledilo je prvo predavanje, predavanje o povezovanju, ter poslovni in osebni rasti, katerega je vodila mag. Irena Deželak. Lahko rečem, da sem to predavanje preprosto rabila in me je dvignil eno stopnjo višje. Z veseljem povem, da je to bilo moje najljubše predavanje v celem dnevu. 
Med kratkimi pavzami smo imeli čas za osvežitev s sokovi Rauch, čakala nas je tudi kavica, na voljo pa smo imeli tudi Pokice in Melvitine granole
2. Iz trinjastega nadstropja smo se preselili v pritličje, kjer je predavala Lena Gregorčič. Lena je tako kot prejšnje leto, predavala o SEO in sicer smo letos obdelali ključne besede. 
Po predavanju se je začela blogerska tržnica in pa seveda kosilo. Na tržnici so se nam predstavile nam že znane znamke, nekatere bolj, nekatere malo manj. Razveselila sem se res prav vsake posebej. Druženje, klepet, testiranje novih izdelkov in kosilo, je lahko še kaj boljšega, mislim da ne.  
3. Po koncu tržnice in kosila je sledilo novo predavanje, predavanje o jezikovnem brezhibnem pisanju, katerega je vodila Petra Arula
4. Sledilo je super predavanje o video vsebinah, katerega je pripravila nam in vam že znana Tjaša Deu. Tjaša, fantastično predavanje! 
5. Po Tjaši, nam je predavala Nina.G Kranjc, katera je meni osebno imela najslabše predavanje. Predavala nam je o lepotnih mitih in sestavinah. Pod tem naslovom sem si predstavljala čisto nekaj drugega in lahko rečem da me je s svojimi besedami celo malo zmedla.
6. Veliko novih stvari sem slišala tudi o Facebooku, saj je svoje znanje z nami podelila tudi Monika Horvat
7. Sledila je okrogla miza s tematiko medijska pismenost in odgovornost, katero je vodila znana novinarka Ula Furlan
S predavanji smo zaključile in sledilo je podeljevanje nagrad kozmetičnim podjetjem in kozmetičnim izdelkom. Vse zmagovalce smo izbrale me, lepotne blogerke. Sledilo je sproščeno in prijetno druženje ob prigrizkih in koktejlih. Ni manjkalo tudi lepotnih izdelkov. 


Skratka, če naredim povzetek vsega. Bilo je fantastično in predvsem poučno. Hvala vsem puncam oziroma soblogerkam za tako lep dan. Prijetno vas je bilo videti in seveda poklepetati. Hvala tebi Nika Veger in še 1x vse pohvale iz moje strani.
Tu pa bi zahvalo posvetila še vsem pokroviteljem, ker brez njih ne bi bilo tako lepo. 

Aikon Akademija, 
- Ars Florae Gardenia, 
- Afrodita Kozmetika, 
- Avon, 
- Alterna haircare, 
- Catrice, 
- Caudalie, 
- Fidimed, 
- Honor, 
- L̒Occitane, 
- Lotique, 
- Medex, 
- Melvita, 
- Makeup revolution, 
- Nelipot, 
- Olaplex, 
- Philips, 
- RauchFresh, 
- S.Oliver, 
- Sisi-nger 21, 
- Smile concept store, 
- The Body shop, 
- Vichy,
- Yankee Candle


You Might Also Like

0 komentarji