STEKLENI KOZARČKI OTROŠKIH KAŠIC. KAKO Z NJIMI USTVARITI BOŽIČNO DEKORACIJO?

Pozdravljene mamice! Bliža se najlepši in najbolj magični čas leta. Čas ko naše domove okrasijo božični okraski in najlepši so prav tist...

Pozdravljene mamice!


Bliža se najlepši in najbolj magični čas leta. Čas ko naše domove okrasijo božični okraski in najlepši so prav tisti, ki so narejeni doma iz pod otroški rok. Se strinjate z menoj? S Kim sva se letos lotili kar nekaj dekoracij in danes vam bom predstavila prvo. 
Doma se nam je nabralo kar nekaj steklenih kozarčkov otroških kašic, zato sva se s Kim odločili, da jih okrasiva in tako narediva božične svečnike, katere bova letos podarili svojim najbližjim. 

KAJ POTREBUJEŠ ZA OKRASITEV KOZARČKOV?
Nakupili sva kar nekaj dekoracij, od trakov do snežink, darilc, cofkov in še marsikaj. Uporabili sva akrilne barve in pa tudi bleščice.

Lončke sva najprej namočili, da so se vsi papirčki okoli kozarčkov razmočili in sva jih tako lažje odstranili. Kupili sva AKRILNE BARVE (zelena, modra, rdeča) in tako kozarčke pobarvali. Velik del ustvarjanja sem prepustila kar Kim, katera je res uživala in tega nisem želela pokvariti. Veliko idej sva dobili kar preko interneta. Najbolj sva bili navdušeni nad JELENČKI in tako jih je nastalo kar nekaj. 

Mami je najraje ustvarjala kar z trakovi in tako naredila čudovite svečnike ovite s trakovi. Kaj pravite, so vam všeč?

Ustvarjali sva tudi s snežinkami in darilci, katere sva lepili na kozarčke in nastalo je to.

Za lepljenje sem uporabila pištolico s silikonom, katero Kim res nisem dovolila. Izdelki niso perfektni, so pa s srcem narejeni. 
V prihodnjem tednu vas čakajo še 2 dekorativno obarvani objavi.

Lp, Sandra.

You Might Also Like

0 komentarji