ŽIVLJENJE MINEVA, OSTANEJO NAM SPOMINI.

Pozdravček moje sledilke! Prejšnji teden smo se z otroci potepali na našem prvem fotografiranju. S Kim nikoli nisem imela nobenega fotogra...

Pozdravček moje sledilke!

Prejšnji teden smo se z otroci potepali na našem prvem fotografiranju. S Kim nikoli nisem imela nobenega fotografiranja, tokrat pa se mi je ponudila prava priložnost. Obiskali smo Studio Prispodobe, ki se nahaja v centru Ljubljane. Opravili smo klasično fotografiranje, čaka pa nas tudi božično in prav tega se še bolj veselim. Včeraj zvečer sem na mail prejela fotografije, katere mi je poslala fotografinja Urška. Urška je več kot zelo dobro opravila svoje delo tako dobro, da sem dobila solzne oči, ko sem opazovala fotografije in pa seveda svoje otroke. 

Nik in Kim sta takoj ob prihodu na fotografiranje prejela vsak svojega pajacka, katera sta iz pod rok WICKED SEAM, katere lahko najdete tudi na njihovi FB strani ---> TUKAJ.
Kim je pajcka dobila v rdeči barvi, katera ji res noro pristaja. Nik pa je dobil čudovit pajacek v modri barvi. Navdušena sem! No, sedaj pa vam le pokažem fotografije...mami se topi!


Studio Prispodobe boste našli na njihovi spletni strani 
http://prispodobe.si/.
Ne smete pa jih zgrešiti tudi na njihovi Fb strani 
https://www.facebook.com/fotografijaprispodobe/.

Lep začetek tedna, Sandra.

You Might Also Like

2 komentarji