dr.Organic: "PA NE ŠE ENA, NARAVNA KOZMETIKA"

Pozdravljene! Zadnje čase veliko časa posvečam lepotnim objavam, kozmetiki, katera me resnično prepriča. Ne rada pišem neiskrene objave, t...

Pozdravljene!

Zadnje čase veliko časa posvečam lepotnim objavam, kozmetiki, katera me resnično prepriča. Ne rada pišem neiskrene objave, temveč sem rada pristna in iskrena, saj mi resnično veliko pomeni zaupanje mojih bralcev in prav teh NE ŽELIM zavajati. 

Rada spoznavam nove produkte, novo kozmetiko in presrečna sem, ko lahko testiram nekaj novega, kot je kozmetika DR.ORGANIC
Iskrena bom,... Ko smo me kontaktirali, sem se zamislila in prva misel, ki je prišla v mojo glavo je bila: "Pa ne še ena naravna kozmetika!" Res, ne zaupam vsaki kozmetiki in včasih kakšno tudi zavrnem. Za to kozmetiko pa se je skrivala moja ljuba lepotna blogerka Monika ( http://www.sugarloveblog.com/ ). Monika je blogerka in oseba, katera je srčna in iskrena. Punca, kateri lahko zaupaš v vsakem zapisu, ko pa jo spoznaš osebno, ti zleze pod kožo. V čast mi je bilo, da me je izbrala in že sem nestrpno čakala svoj paketek. 

Nekaj besed o kozmetiki dr.Organic

Produkti so definitivno naravni in NE VSEBUJEJO: parabenov, sintetičnih barvil, silikona, mineralnih olj in še marsičesa drugega, kar škoduje nam in naši koži
Kozmetika ni testirana na živalih in je brez gensko spremenjenih organizmov. Primerna je tako za vegetarijance, kot tudi za vegane
Za enkrat so na voljo so 4 linije in sicer:
- Linija s KOKOSOVIM OLJEM
- Linija s ČAJEVCEM
- Linija z MAROŠKO-ARGANOVIM OLJEM
- Linija z EKOLOŠKO-KONOPLJINIM OLJEM
Kozmetiko lahko kupite v Tuš drogerijah.

Sama sem si izbrala njihove 4 izdelke in sicer:

- Balzam in šampon iz linije s kokosovim oljem
- Deodorant iz linije s kokosovim oljem
- Gel za tuširanje z arganovim oljemŠAMPON in BALZAM (linija s kokosovim oljem)
Šampon s kokosovim oljem spodbuja rast las in hrani poškodovane lase. Zanimivost pa je tudi ta, da se uporablja za zdravljenje plešavosti. Malo sem bila zaskrbljena glede vonja, saj mi je občasno vonj kokosa malo nadležen, vendar se je tu izkazalo popolnoma drugače. Vonj kokosa skoraj nisem zaznala, mogoče med samim umivanjem, potem pa se je vse skupaj razdišalo. Šampon sem uporabljala 1x-2x tedensko. Uporabila ga nisem veliko, saj se že ob majhni količini lepo peni. 
Balzam, pa me na žalost ni prepričal. No, ni me razočaral, pa tudi ne navdušil. Moji lasje se zelo vozlajo in res jih težko razčešem, sploh sedaj ko so moji lasje res dolgi. Vedno težko najdem tistega pravega, takšnega, ki bi meni olajšal razčesavanje. Oba se nahajata v 250ml embalaži. Po uporabi obeh produktov je bil moj las sijoč, gladek in predvsem lahek, prav nič otežen. DEODORANT (linija s kokosovim oljem)
Zakaj sem izbrala prav dodorant s kokosovim oljem? Pod pazduhami imam občutljivo kožo, predvsem po britju. Kokos pa ima super lastnost, za katero se izvedela šele preko te linije in sicer, da super celi rane in zmanjšuje rdečico. Definitivno je ublažil situacijo, ni pa popolnoma izginilo. Je prijetnega vonja, enako kot pri zgornjih dveh produktih. V sami embalaži je 50ml deodoranta. 

GEL ZA TUŠIRANJE (linija z arganovim olje)
Z veseljem lahko rečem, moj najljubši! Zelo rada ima oljne gele, zato glede izbire, sploh nisem razmišljala. Argan ima krasne lastnosti in izjemno dobro deluje na koži: kožo ohranja pred zgodnjim staranjem, kožo vlaži, ne zapira por in še in še. Gel čudovito diši in koža je bila vidno navlažena. Na koži ni bilo tistih suhih lusk, ki so ponavadi stalnica pri meni. Mislim, da me Tuš drogerija lahko kar kmalu pričakuje. 

Hvala znamki dr.Organic za zaupanje in hvala, ker sem se lahko spoznala z vašo krasno kozmetiko. Še veliko uspeha vam želim!
Znamki dr.Organic pa lahko sledite na njihovi FB strani:
https://www.facebook.com/drorganicslovenija/.

You Might Also Like

0 komentarji