DRZNO V LETO 2018

Pozdravljene! Kljub vsemu, da na blogu zadnje dni veliko berem o voščilih in obljubah, sem se odločila da se tudi sama dotaknem te teme, p...

Pozdravljene!

Kljub vsemu, da na blogu zadnje dni veliko berem o voščilih in obljubah, sem se odločila da se tudi sama dotaknem te teme, pa vse eno malenkost drugače.
Zadnje čase v sebi čutim ogromno hvaležnost, mogoče prav zato, ker mi je v roku pol leta ogromno uspelo in sicer prav to, kar sem si sama zadala v začetku leta 2017. V objavi se bom dotaknila tistih nekaj stvari oziroma tem, katere so mi to leto segle do srca, v slabem ali dobrem smislu.

1. DRUŽINA
V mesecu aprilu se je naša družina povečala še za enega člana. Prav zato, je leto 2017 še toliko bolj posebno. Ko je na svet prijokal Nik, sem na svojo družino postala še bolj ponosna, ponosna na to kar sva s partnerjem ustvarila. To je najino in za to sem res hvaležna. 
Vsak dan je lepši in ne dvomim da leto 2018 ne bi bilo še lepše. 

2. NOVA SPOZNANJA
Nekje na sredi leta se je ustvarila skupina MAMI BLOGERKE. Skupina, ki je to leto pripomogla mojemu uspehu, uspehu mojega bloga. Nova sodelovanja, nova spoznanja in nova prijateljstva. 
V letu 2018 si želim še več, več kot si lahko sploh zaželim in vem, da mi bo uspelo, to kar sem si zadala.
Poleg Mami blogerk, sem spoznala tudi ogromno punc s katerimi sodelujem še vedno. Punce, katere so mi pomagale do lastnega uspeha. Uspeha, kateri me bo vodil v leto 2018.

3. DOSEGLA SEM TO, KAR SEM SI ŽELELA LETA IN LETA
K temu je predvsem pripomogla moja osebna trenerka, Kristina Sambolec. Carica, dobesedno! Ko sva združili moči, pa sva prišli še do spoznanja, da sva v sorodu in to ne v daljnem, ampak v kar bližnjem. Stoji mi ob strani, me motivira in skrbi za moj ponos, moje telo. Ponosna sem na to, saj se v svojem telesu še nikoli nisem počutila tako dobro, kot se počutim sedaj. Sodelovanje, moj uspeh, ter ponos peljem še dalje v leto 2018. 

4. NEPOTREBNI ODHAJAJO
Veliko stvari puščam za seboj, tudi prijateljstva za katera sem mislila, da so res pristna. V letu 2017 sem prišla do spoznanja, da sem sama sebi najboljši prijatelj. Zaupam lahko samo sebi in pa svoji družini. V svojem življenju ne rabim ljudi, ki bodo gledali samo na svojo rit. Ne rabim ljudi, ki mi ne bodo znali prisluhniti. 
Raje sem sama, a še vedno srečna! Kljub vsemu se v letu 2018 veselim novih spoznanj, še vedno jih pričakujem z odprtimi rokami.

Mislim, da bi o stvareh za katere sem to leto res hvaležna, lahko pisala in pisala. A ne bo, ne bom dolgovezila, temveč se predvsem v sebi tega zavedala. V leto 2018 bom vstopila z veliko mero drznosti, poguma in ponosa. Vem, da me čaka velik uspeh in v to nikoli ne bom podvomila. 
Vam pa želim enako kot sebi, ker če boste imeli to (pogum, ponos, hvaležnost,...), boste imeli vse in ne dvomim da ne bi uspeli. Bodite prepričani vase in pustite da ne potrebni ljudje odidejo iz vašega življenja. 


                                                                        http://sweetstuff.si/Sandra z družino!

You Might Also Like

0 komentarji