HVALEŽNA, ZA VSO PODPORO

Ne morem verjeti, da bo že 3 meseca za mano, od kar sem se lotila projekta FIT MAMI . Zgodilo se je marsikaj, tudi to, da imam okoli sebe og...

Ne morem verjeti, da bo že 3 meseca za mano, od kar sem se lotila projekta FIT MAMI. Zgodilo se je marsikaj, tudi to, da imam okoli sebe ogromno podpore in da sem za to sem zelo hvaležna. 
Nekje na sredini projekta je k meni pristopila mamica Petra, ki je svetovalka ekološke trgovine, EKO ŠKRNICL. Ponudila mi je njihovo podporo, z njihovimi zdravimi prehranskimi izdelki in dodatki.
Razveselila sem se in to zelo, mislim kdo pa se ne bi razveselil takšnega sodelovanja oziroma podpore. Povabili so me v njihovo trgovinico (nahaja se v centru Kranj), kjer so me pričakali paketki presenečenja. 

Kaj me je pričakalo?
- SYNBIOTIC (probiotiki in prebiotiki)
- GARCINIA CAMBOGIA (pomaga pri hujšanju)
- BIO MUESLI S SADJEM
- BIO KAMUTOVI PERESNIKI
- BIO KOKOSOV SLADKOR
- KOKOSOVO OLJE
- BIO PROSENA KAŠA
- BIO KONOPLJINI PROTEINI
- BIO KAKAV V PRAHU
Upam, da nisem kaj izpustila. Nekaterih izdelkov oziroma prehranskih dodatkov, mi je že zmanjkalo. 
O izdelkih ne bom dolgovezila, vendar bom zraven pripela povezavo do vsakega posameznega.SYNBIOTIC 
Mešanica probiotikov in prebiotikov. Vsi dobro vemo, da probitotiki zelo dobro vplivajo na našo prebavo in na našo prebavno pot. Sama do sedaj nisem imela problemov s prebavo, lahko pa rečem, da mi je dodatek izboljšal počutje in da sem opazila manjšo napihnjenost. Dnevno sem pojedla 1 kapsulo. Več o vseh sestavinah si preberite TUKAJ.
GARCINA CAMBOGIA
Kaj pa je to? Enako sem se spraševala tudi jaz. Baje, da oža pas in pomaga pri izgubi teže. Pa mi je pomagalo? Iskreno...ne vem, ker veliko telovadim in pazim kaj jem. Lahko da mi je pripomoglo tudi to, a dokazati ne morem. Vsak dan sem vzela po 2 kapsuli. Več pa TUKAJ.


BIO MUESLI S SADJEM
Nekaj najboljšega in tega izdelka je najprej zmanjkalo. Glavna sestavina so ovsena kaša in rženi kosmiči. Poleg tega je notri ogromno različnega sadja, semen in prav vse je iz ekološke pridelave. Več pa TUKAJ.
BIO KAMUTOVI PERESNIKI
Priznam, bila sem skeptična ali mi bo sploh všeč. Fantastični so in res zelo okusni. Sama sem jih naredila kar s tuno in svežim paradižnikom. Super kosilo. Več pa TUKAJ.
BIO KOKOSV SLADKOR
 Kokosov sladkor sem poizkusila prvič. Ponavadi sem vedno prisegala na navadni sladkor, ki pa naj ne bi bil prav nič zdrav. Uporabljala sem tudi naravne sladkorje, ki pa so mi dobesedno ogabni. Okus zanič, kot da bi pila nekaj umetnega. Ta je popolno nasprotje in sedaj ga šparam za božične pištkotke in sladice. Redno pa ga uporabljam pri pitju čaja. Več o sladkorju pa TUKAJ.


KOKOSOVO OLJE 
Namenjam predvsem peki in sladicam, zato ga kar malo šparam. Dodam ga peki palačink in peki piškotov. Zdravo in še okusno je. Več o olju pa TUKAJ.
BIO PROSENA KAŠA
Ta je sedaj aktualna pri mojemu Niku, ki jo ima zelo rad. Takrat po njej posežem tudi jaz. Fantastično mi paše v solate ali pa kot priloga h kakšni dobri omaki. Več o kaši si preberi TUKAJ.
BIO KONOPLJINI PROTEINI
Z njimi sem se srečala prvič. Konopljini proteini imajo veliko dobrih lastnosti, tudi to da povečujejo mišično maso in da jih priporočajo športnikom. Sama se trudim proteine jemati dnevno po 2 žlici, včasih mi zapaše, včasih pa preprosto ne in jih preskočim v tistem dnevu. Najraje jih dodam smoothiju ali kakšnemu jogurtu. Več pa TUKAJ.
BIO KAKAV V PRAHU
Še en izdelek, ki ga šparam za peko. Najraje pa ga dodam svoji najljubši sladici in ta je avokadov mousse. Uporabila pa ga bom (spet) pri peki piškotov in ostalih sladic, ki pridejo na vrsto sedaj v času Božiča. Več si preberi TUKAJ.

Eko Škrnicl boste našli v Kranju, v centru mesta. Imajo pa tudi svojo spletno stran www.eko-skrnicl.si.
Na Fb strani pa jim lahko sledite pod imenom Eko Škrnicl.

You Might Also Like

0 komentarji