NOČNA MORA VSEH NOVOPEČENIH MAMIC

Pozdravljene! Prepričana sem, da se s tem problemom srečuje večina mamic. Pri nekaterih je vzdržno, pri nekaterih pa to povzroča pravo &qu...

Pozdravljene!

Prepričana sem, da se s tem problemom srečuje večina mamic. Pri nekaterih je vzdržno, pri nekaterih pa to povzroča pravo "nočno moro". Govorim o problemu mamic po porodu in sicer o prekomernem izpadanju las. Sama se s tem srečujem že drugič. 
Se mi zdi oziroma kolikor mi je ostalo v spominu, da je po prvem porodu kar hitro minilo, pri drugem pa se je stvar kar malo zavlekla. Preizkusila in kupila sam kar nekaj šamponov, prav tistih, ki so me v prvo že rešili. A tokrat zaman! Pomagalo mi ni prav nič. 
Pravijo, da naj bi to minilo, a iskreno... ni se mi dalo čakati. 
Vse to naj bi prineslo hormonsko neravnovesje, ki se dogaja v vsakem telesu mamice po porodu. 


VICHY Dercos aminexil clinilac 5+ in Poživljajoči šampon

UPORABA
V test sem prejela VICHY Dercos Aminexil clinical 5 + poživljajoči šampon proti izpadanju las, ki je namenjen pogosti uporabi. Dercos aminexil clinical 5 je tretma, ki obljublja zaustavitev izpadanja las, že kar v 6 tednih. Oba produkta sta HIPOALERGENA in PREIZKUŠENA NA OBČUTLJIVEM LASIŠČU. Skratka, uporabljala sem ampule v kombinaciji s šamponom. V sami škatli se nahaja 21 ampul + aplikator s katerim tekočino v masiramo in razporedimo po našem lasišču (priporočljivo s cick cak gibi). 
Vsak da naj bi uporabila eno ampulo, tekočino nanesla in nato tudi izprala. To je zame zelo mučno, saj že tako ne maram prati las, potem pa naj bi si vsakodnevno močila lase in h krati še sušila. Mama, kot mama, včasih preprosto nisem imela volje. Zato sem ampule razporedila po 6 tednih in tako je nega resnično trajala 6 tednov. Lase sem prala 2x tedensko in takrat vedno uporabila šampon iste linije. 

OPAŽANJA in DOKONČNI REZULTAT
Z velikim veseljem lahko povem, da sem prve rezultate opazila že po 2 tednih uporabe. Izpadanje se je vidno zmanjšalo in tudi lasje so postali močnejši, ter h krati je začelo rasti ogromno novih las, sama jim pravim kar mladički. :) Vesela sem, da kljub temu, da ampul nisem uporabljala po navodilih proizvajalca, vse zelo dobro izkazalo in da je učinek bil skoraj takojšen. 
Po 6 tednih je situacija zelo mirna, lasje so fantastični. Izpadanje se je čisto umirilo in mami je presrečna. Končno lahko ponovno nosim spuščene lase, ne da mi te konstantno izpadale. Objava je nastala v sodelovanju z znamko Vichy. Moje mnenje je iskreno in od tega ne odstopim. 

You Might Also Like

0 komentarji