KAM V DEŽEVNEM DNEVU?

Kam v deževnem dnevu? V Minicity , kjer otroci resnično uživajo!  Zadnji teden pred novim letom, smo se kompletna družina odpravili v Min...

Kam v deževnem dnevu?
V Minicity, kjer otroci resnično uživajo! 

Zadnji teden pred novim letom, smo se kompletna družina odpravili v Minicity. Gre za resnično malo mesto, velikih poklicev. 
Mesto, kjer otroci spoznajo kaj želijo postati, ko odrastejo. 
Tu se nismo potepali prvič, to je bil naš že tretji obisk. Vedno se radi vračamo, saj Kim tam res uživa. Všeč pa mi je novost, ki jo je v mesecu septembru uvedel Minicity in sicer to, da je na voljo tudi urna vstopnica, po ceni 3,5€. V tisti uri lahko starši opravimo nakupe in tako svoje otroke zaupamo v varstvo (otrok mora imeti vsaj 4 leta), kar v samem Minicityu (cena urnega varstva je 7,5€ in prav ta cena vključuje urno vstopnico). 

Kim je glede igranja zelo izbirčna, ne zanimajo prav vsaka stvar in enako je doživljala tudi v Minicityu. Pri vsakem obisku jo je najbolj navdušila otroška trgovina Hofer, v nakupovanju res uživa. Še dobro da je bila sedaj zelo gneča in je tako morala spoznati tudi druge poklice, ne samo poklic prodajalke. Navdušila nas je porodnišnica, katero so odprli šele pred časom. Nismo mogli mimo zobozdravnika, katerega redno obišče, ko smo tu. Udeležili smo se tudi prave avdicije mladih talentov. Kim, kot Kim seveda ni hotel pokazati nobenega svojega talenta (sramežljiva punčka), je bila pa seveda gledalka in v tej vlogi je res uživala. 
Prikupila se ji je tudi luštna kuhnjica (Argeta), kjer je Kim kuhala za mamico. 


Z veseljem pa bi izpostavila kotiček, v katerem se je Kim največ zadrževala. Sicer ne gre za poklic (oziroma bi lahko tu izpostavila poklica kot sta slikar in risar oziroma umetnik), temveč za KREATVINI PARK. Tu otroci rišejo, barvajo, lepijo, strižejo, skratka ustvarjajo na vse možne načine. Na voljo so jim barvice, flomastri in voščenke znamke Jolly. Ker pa je Kim v obdobju, ko res rada ustvarja, ji je bil ta kotiček pisan na kožo. V decembru so bili otroci tudi dobrodelni in tako ustvarjali obeske (levčke), ki so jih nato obesili na smrekico. Prijeten kotiček, v katerega rad zavije prav vsak otrok. 

Objava je nastala v sodelovanju z Minicity.
Spletna stran http://www.minicity.si/.
FB profil https://www.facebook.com/MinicityLJ.

You Might Also Like

0 komentarji