MODERNA MAMA TESTIRA: Bioderma Sensibio H2O

Pozdravljene! Pred časom sem v test prejela MICELARNI LOSJON za čiščenje obraza, znamke BIODERMA . Prav ta produkt sem pred leti že upor...

Pozdravljene!

Pred časom sem v test prejela MICELARNI LOSJON za čiščenje obraza, znamke BIODERMA. Prav ta produkt sem pred leti že uporabljala in bila več kot navdušena. Tudi tokrat sem se ga res razveselila in z veseljem lahko povem, da me je še bolj navdušil. Zakaj? Beri dalje....

Prejela sem 2 različici in sicer malo, ki vsebuje 250ml micelarnega losjona in pa 500ml različico, ki pa se razlikuje po tem, da je na potisk in je super praktična za uporabo. 
Sam micelarni losjon je predvsem namenjen normalni do mešani koži. Sama imam suho kožo, a po uporabi nisem imela občutka zategovanja. Priporočljiva je tudi za občutljivo kožo.
Navdušilo me je to, da ne vsebuje alkohola in tudi nobenih dišav, prav tako pa ne vsebuje parabenov. Je hipoalergena!


Z veseljem bi izpostavila embalažo na potisk. Gre za embalažo, ki je priročna in praktična. Poraba micelarnega losjona je manjša, kot pri navadni embalaži, pri kateri ponavadi uporabimo preveč micelarnega losjona. Losjon sem uporabljala 1x-2x dnevno, na celotnem predelu obraza, tudi na očeh. Marsikatera micelarna vodica me je razočarala, prav zato, ker ko je prišla v stik z očmi, je sprožila pekoč občutek.
Kljub temu, da produkt ni treba izpirati, sem sama navajena drugačnega protokola in produkt izperem po vsaki uporabi.


Produkt lahko kupite v lekarnah, kjer je še poteka akcija 1+1 gratis in pa na njihovi spletni strani http://www.sophia.si/c-346-sensibio.aspx.

Objava je nastala v sodelovanju z znamko Bioderma.

You Might Also Like

0 komentarji