NAKUP KATEREGA BI PRIPOROČALA VSAKI NOSEČKI / NOVOPEČENI MAMICI

Pozdravljene mamice! Marsikatera mamica se zaveda, koliko ne potrebnih nakupov opravimo za naše otroke. Ja, tudi jaz sem zgrešila marsikat...

Pozdravljene mamice!

Marsikatera mamica se zaveda, koliko ne potrebnih nakupov opravimo za naše otroke. Ja, tudi jaz sem zgrešila marsikateri nakup. Ne dolgo nazaj me je ena od mojih sledilk vprašala, kateri je tisti nakup katerega nikoli ne bi obžalovala, nakup katerega sem opravila v eni iz med mojih nosečnosti oziroma v obdobju novopečene mamice in katerega bi priporočala tudi drugim mamicam. Hmmmm, res mi je dala zamisliti. Pa sem razmišljala in razmišljala in prišla do produkta, kateri je v moji "vozičkarski" torbi naredil red, katerega pri prvem otroku nisem imela. 
Govorim o zelo praktični stvari in sicer o PREVIJALČKU. KAJ JE PREVIJALČEK?
Previjalček je podlogica in pleničkar v enem. Sama imam v tej torbici shranjene 2 pleničke, nepremočljivo podlogo in pa negovalne robčke. Tako imam vsaj red v vozičkarski torbi. Se še dobro spomnim, kako sem na prvi porodniški vse iskala po torbi, saj je bil res pravi nered, kljub temu da sem en dan prej vse pospravila. Fantastično se obnese ko je treba malo rito previti, saj idealno služi kot topla podloga, pa še mehko je. 
Super se zapira na ježka in v sami torbi ne zasede veliko prostora. 
Sama sem ga našla pri DROBCENE STVARI .KATIE. Trgovinico boste našle na FB strani https://www.facebook.com/drobcenestvarikatiepage/.Kateri je pa vaš nakup, katerega bi lahko izpostavile?

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Oo zanimivo. A nardiš še objavo o stvareh, ki si jih kupila in so se izkazale za čisto nepotrebne? <3

    OdgovoriIzbriši