ODLIČNE IDEJE ZA VALENTINOVA DARILA

Pozdravljene! Da ne bom vedno pisala samo o materinskih zadevah, danes ponovno na blogu nekaj drugačnega.  Bliža se valentinovo in z njim...

Pozdravljene!

Da ne bom vedno pisala samo o materinskih zadevah, danes ponovno na blogu nekaj drugačnega. 
Bliža se valentinovo in z njim tudi krasna darila, polna ljubezni. Če pa so darila narejena z ljubeznijo, potem je ta še toliko bolj poseben in izstopa. Že kar nekaj časa sodelujem z eno iz med slovenskih ustvarjalk, katera je meni izredno ljuba. Gre za ustvarjalko Andrejo, (http://sweetstuff.si/) katera res ustvarja s srcem in prav to se izraža na njenih izdelkih. 
Tokrat bi rada izpostavila 2 njena izdelka, katera sta zelo primerna za darilo v času praznika zaljubljenih. Izdelka lahko namenite tako prijateljici, sestri, kot tudi svoji dragi mami. 

PRESONALIZIRANA ILUSTRACIJA 
To je krasna in izvirna ideja za darilo. Kljub temu da gre za minimalistično darilce, vam obljubim da boste odbarovanca/obdarovanko pustili brez besed. Andreja obvlada, to vam zagotavljam. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi http://sweetstuff.si/personalizirana-ilustracija/.


LONČEK ZA KAVO Z NAPISOM PO ŽELJI
Še ena kreativna in zelo osebna ideja oziroma darilo. 300ml kavice ali tvojega/njenega/njegovega najljubšega napitka v čudovitem lončku za kavo, z napisom čisto po tvoji želji. Andreji lahko sledite:
Na FB strani: https://www.facebook.com/sweetstuff.si/
Na IG: https://www.instagram.com/sweetstuffsi_theboss/
Spletna stran: http://sweetstuff.si/

You Might Also Like

0 komentarji