BOLEZEN POKVARILA PUST 2018

Pozdravljene! Kako ste preživeli maškarce? Mi smo se tako veselili, pa smo v tistem tednu pred pustom zboleli prav vsi. Zadnji pa je viroz...

Pozdravljene!

Kako ste preživeli maškarce? Mi smo se tako veselili, pa smo v tistem tednu pred pustom zboleli prav vsi. Zadnji pa je virozo dobil, Nik. Resnično sem se veselila našega prvega skupnega pusta v Kranju, pa se je situacija razvila v drugo smer in sicer, karneval sva obiskali samo jaz in Kim, ki pa tudi še nisva bili popolnoma zdravi. Nik in ati pa sta doma počivala, saj je Nik tisto noč dobil vročino.
Pa tako lepa kostuma sem imela pripravljena. Nik naj bi bil zajček, Kim pa je svojo željo uresničila in za en dan postala samoroginja. 
Kostume nam je priskrbela otroška spletna trgovina http://vesele-zabice.si/, ki ima v prodaji pravo zbirko risanih junakov.

Skratka, s Kim sva se odpravili na pustni karneval v center Kranja. Najbolj je bila seveda navdušena nad kurenti in prav tako tudi jaz. 
Je bil pa kar velik šok za Kim, ko so me tradicionalne šege hotele ukrasti. Si predstavljate kakšen šok je to za otrok? Res ni bilo lepo od njih, saj tako otrok lahko doživi prav travmo in strah. Vesela sem, da je mimo in da je Kim na to že pozabila. Pustna sobota je minila zelo hitro in takoj po povorki sva se odpravili domov, saj kot mama, sem želela biti ob bolnemu otroku. So naju pa doma še čakali pustni krofi in topel čaj. 

Po pustni soboti pa je sledil še pustni torek in nova maska. Kim je nora na risanko Tačke na patrulji, zato sva ji s partnerjem naročila ogrinjalo in masko, kar preko Aliexpress-a. Ko bi videli to veselje. Sama sem želela, da bi bila v torek kaj bolj izvirnega, kot pa kužika Sila, a to je bila njena želja, njena odločitev in seveda sem to sprejela. Sama maska ni bila nič posebnega, a je sama Kim izžarevala tisto pravo veselje. 
Nik tisti dan le ni imel vročine in nama je le uspelo obleči kostum zajčka in se tako odpraviti na pot po Kranjskih ulicah. 

Objava je nastala v sodelovanju z otroško trgovino VESELE ŽABICE, katero lahko najdete tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/veselezabice/ in pa tudi na njihovem IG profilu https://www.instagram.com/veselezabice/.

You Might Also Like

0 komentarji