BORBA Z MASTNIM LASIŠČEM: Zmagovalec je dr.Organic

Nikoli, ampak res nikoli si nisem mislila, da bom našla produkt ( v tem primeru šampon in balzam), kateri mi bo omilil mastenje las. Že od m...

Nikoli, ampak res nikoli si nisem mislila, da bom našla produkt ( v tem primeru šampon in balzam), kateri mi bo omilil mastenje las. Že od malih nog imam mastno lasišče, kateri je vrhunec dosegel v času pubertete. Do sedaj sem uporabljala nešteto šamponov proti mastenju las in prav noben ni dosegel kontra učinka. 

Pa sem ne dolgo tega razmišljala, da po mojem mnenju ne obstaja prav noben produkt, kateri bi lahko vsaj malo omilil to stanje na lasišču. 

Pa sem ga le našla, ne dolgo nazaj in to produkt kateri vsebuje AKTIVNO OGLJE, zanimivo kajne? Pa da še to čudo uporabim, so bile moje prve besede. Preden pa vam zaupam končen rezultat pa z veseljem namenim nekaj besed 3 produktom znamke dr.Organic, katera glavna sestavina je aktivno oglje. 
V test sem prejela 3 produkte in sicer: BALZAM, ŠAMPON in GEL ZA TUŠIRANJE. Na voljo je tudi široka izbira izdelkov za obraz, kateri so namenjeni prav mastni koži. Sama imam suho kožo, zato izdelkov nisem mogla testirati. Sem pa vesela, da se je to izkazalo za nekaj zelo pozitivnega. 
Glavna sestavina vse produktov te linije je AKTIVNO OGLJE. Njegove glavne naloge so, da odpravlja umazanijo, olja in nečistočeProizveden je iz hrastovih dreves. Linijo priporočajo ljudem z mastnim lasiščem in pa tistim, ki imajo mastno, ter problematično kožo.

ŠAMPON in BALZAM
Oba izdelka sta namenjena mastnim lasem brez sijaja, saj je naloga obeh poživitev lasu. Pa jima je to pri meni uspelo? 
Ko sem ju prejela, sem se prav po hitrem postopku odločila za uporabo oziroma kar za nekakšen test. Pa da vidim kako se bosta izkazala. 
Pranja las sem se lotila tako, kot ponavadi. Po hitrem postopku sem ugotovila, da se šampon malo manj peni, kot tisti običajni, kar mi je bilo všeč, saj tako hitro vidiš, da je šampon naraven in drugačen od drugih. Umila sem jih 2x, tako kot naredim tudi pri drugih šamponih. Do dobra sem jih sprala in na koncu nanesla še balzam, kateri je izjemno lepo zmehčal moje lase in tako zagotovil lažje česanje las in mojih neprijetnih lasnih vozljičkov
Šampon je črne barve, balzam pa je sive barve. Oba dišita enako in sicer je vonj nekako orientalski, skratka zelo prijetno diši. 
Ko sem lase posušila so bili krasni in zelo voljni, prijetni na dotik. 
Pa je minilo 24 ur po pranju las in ponavadi se je takrat začelo mastiti moje lasišče. Tokrat o tem ni bilo sledi. Pride 3ji dan in z njim jutro polno opravkov. Takrat sem ponavadi že uporabila suhi šampon, da sem osvežila svoje lase, a tokrat to ni bilo potrebno. Mastenje se je začelo šele 4 dan, kar me je res nooorrooo navdušilo. Končno, ampak res končno produkt, kateri me je pustil odprtih ust. 
Oba lahko kupi v DMu in punce, splača se!!!

GEL ZA TUŠIRANJE
Super zadeva za detox kože. Gel, ki kožo super očisti nečistoč in ji pusti super osvežujoč občutek. Je enake barve kot šampon, se pravi črne in prav tako diši orientalsko. Gel poleg glavne sestavine aktivnega oglja vsebuje še: sok aloe vere, gurjum olje, patčuilo olje in kumarico. Koža je po uporabi prijetna, sama nisem opazila nobenih sprememb. 

Ne pozabite prebrati tudi preteklo objavo, prav tako o produktih kozmetike dr.Organic. 
http://www.modernamama.si/2017/12/drorganic-pa-ne-se-ena-naravna-kozmetika.html.

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Fajni produkti so :)

    Pri meni so se lasje sicer enako mastili, ampak definitivno jih pa ful očisti :)

    Jaz dam ravno danes gor objavo :D <3

    OdgovoriIzbriši