MODERNA MAMA TESTIRA: Ren kozmetika

Pozdravljene! Pred vami je ponovno lepotna objava in sicer sem tokrat testirala REN kozmetiko ( https://oblak-com.si/ ).  S kozmetiko sem...

Pozdravljene!

Pred vami je ponovno lepotna objava in sicer sem tokrat testirala REN kozmetiko (https://oblak-com.si/). S kozmetiko sem se srečala prvič, a sem pred tem slišala in prebrala že veliko dobrega. Gre za kozmetiko, ki vsebuje 100% rastlinske in mineralne sestavine in ne vsebuje sintetičnih sestavin. Sama sem prejela 5 ( 3je od tega so testerji) različnih izdelkov in sicer 4 namenjene za nego in čiščenje obraza, ter enega za nego telesa. NEGA OBRAZA
Tu bi z veseljem izpostavila 2 njihova produkta in sicer:

1 MINUTNA GEL MASKA z VITAMINOM C
Maska, ki je namenjena predvsem utrujeni koži in njena glavna naloga je, da kožo predvsem poživi. Kot se že razbere iz imena maske, gre za minutno masko, kar je seveda super, saj kot mama včasih nimam niti minute časa zase in vedno nekaj hitim, po možnosti z otrokom v roki. Maska je namenjena za vse tipe kože.
Uporabljam jo 1x - 2x tedensko, tako kot je tudi v navodilih priporočljivo. Maska je gelaste teksture in je na obrazu zelo prijetna. Ima rahel vonj po citrusih. Glavna sestavina, vitamin C se ob stiku z vodo aktivira. 
Občutek po uporabi je zelo prijeten in kože ne izsuši ali daje občutek zategovanja. Hudih razlik po uporabi nisem opazila, mogoče edino to, da moj obraz po ne prespani noči ne izgleda tako grozno, kot ponavadi.

MASKA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
Ta maska je direkt za nas neprespane mamice, saj pomaga koži pri spopadanju z vsakodnevnim stresom. Predvsem je namenjena občutljivi koži, saj sestavine kožo pomirijo. Embalaža je zelo praktična in sicer na potisk, zato je uporaba še toliko bolj lažja. Sam izdelek vsebuje tudi 3 BIO IZVLEČKE in sicer:
- izvleček ovčje vime,
- beta glukan,
- arnika.
Tekstura je zelo kremasta in zelo prijetna za nanos. Sama nanesem kar konkretno plast maske na obraz. V svoj ritual jo povabim 2x-3x tedensko in koža je po uporabi noro, ampak res noro mehka. Občutek je tak, kot da bi na obraz že nanesla svojo dnevno kremo. Božansko! V test sem prejela tudi 2 testerčka in sicer oba za nego obraza. 
Najbolj me je navdušil KREMNI GEL ZA OBRAZ, kateri zelo dobro matira T predel na obrazu. Do sedaj še nisem našla produkta, kateri bi mi res pomagal pri prekomernem sijaju kože na obrazu. Pa sem ga našla in sedaj ga šparam za vroče poletne dni. 
Prejela pa sem tudi EMULZIJO ZA INTENZIVNO VLAŽENJE, pri kateri pa nisem opazile neke hude razlike.

Poleg izdelkov za nego obraza pa sem prejela tudi:
GEL ZA TUŠIRANJE
Super in prijeten gel za tuširanje z izvlečki OLJA NEROLI in OLJA GRENIVKE. Že sam vonj je zelo prijeten in tudi na koži se tako obnese. Namenjen je za vse tipe kože. 
Diši osvežilno, sveže in lahko rečem, da ob uporabi pomislim na limono. Imam ga že kar nekaj časa, saj se dovolj dobro peni in ga posledično porabim manj. 

Objava je nastala v sodelovanju z REN kozmetiko, moje mnenje je iskreno in če te še kaj dodatno zanima, me kar kontaktiraj. 
Več o izdelkih si lahko pogledaš na njihovi:
SPLETNI STRANI: https://oblak-com.si/dobavitelji/ren/
FACEBOOK STRNI: https://www.facebook.com/RenSkincareSlovenija/

You Might Also Like

0 komentarji