USTVARJALNE ROKICE: Ustvari svoj svečnik

Pozdravljene mamice! Tudi vaši otroci radi ustvarjajo? Moja Kim bi zadnje čase samo risala, barvala in packala, pa naj bodo to barvice, fl...

Pozdravljene mamice!

Tudi vaši otroci radi ustvarjajo? Moja Kim bi zadnje čase samo risala, barvala in packala, pa naj bodo to barvice, flomastri, vodenke ali pa tempera barvice. 

Pred kratkim pa me je kontaktirala super spletna trgovina, za prave male ustvarjalce. Gre za spletno trgovino po imenu VEVERICA V KLOBUKU, najdete pa jih lahko na naslovu https://vvk.si/.
Izbira igrač je res ogromna, še lepše pa so njihove cene, saj so res zelooooo ugodne. Kim je dobila nalogo, da si izbere eno iz med ustvarjalnih igrač in lahko rečem, da ni imela lahko nalogo, saj je izbira res pestra. Po dolgem oklevanju in izbiranju si je le izbrala 
KREATIVNI SET SVEČNIK- SOVA (https://vvk.si/izdelek/kreativni-set-svecnik-sova/). Odločila se je, da bi rada barvala in tako ustvarila svoj lasten svečnik. 
Malo sem bila skeptična, ker pri takem ustvarjanju moraš imeti potrpljenj in mirno, ter natančno roka. To, kar moja Kim nima. 

Paketek smo zelo hitro prejele in notri se je skrivalo:
- svečnik sova
- šablone
- 6 različnih barv
- čopič 
- vsa navodila, ter slike.

Seveda se je Kim barvanja lotila takoj, ko je paketek prejela. 
Na začetku sem jo želela nekako usmerjati, da bi le vse skupaj res lepo izpadlo, a sem kmalu ugotovila, da nima smisla in Kim prepustila njeni domišljiji. Seveda ni bila zelo natančna, a je na koncu vse skupaj res zelo lepo izpadlo. 
Sedaj moramo prav vsak večer prižgati svečko, saj je res ponosna na svoj izdelek in seveda mamica tudi. Objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino VEVERICA V KLUBUKU
Sledite jim lahko na njihovi FB STRANI!
Prav tako pa pokukajte na njihov INSTAGRAM PROFIL.

You Might Also Like

0 komentarji