VI SPRAŠUJETE, MODERNA MAMA ODGOVARJA #1

Hey Hey mamice! V mesecu januarju sem na svojem Instagram profilu izvedla Q&A .  Se pravi, ve ste me spraševale, jaz sem odgovarjala....

Hey Hey mamice!

V mesecu januarju sem na svojem Instagram profilu izvedla Q&A
Se pravi, ve ste me spraševale, jaz sem odgovarjala. Res, da sem vse odgovorila že tam, sem se odločila, da vaša vprašanja izpostavim tudi tukaj, ker so res super zanimiva. 
Izbrala sem tudi tisto najbolj izvirno, katerega bom tudi nagradila. 
V kratkem bom na Instagramu (moderna_mamasandra) ponovno izvedla Q&A in ponovno nagradila najbolj izvirno vprašanje.
No, da ne bom dolgovezila, tu so vprašanja in odgovori.1. KO BOŠ KONEC S PORODNIŠKO, KAKO BOŠ USKLAJEVALA DRUŽINO, SLUŽBO IN ŠE BLOG?
Težko, ampak bom, ker tega res ne mislim zapustiti. Lahko rečem, da je ta blog moja druga služba, s katero ne služim, a neskončno uživam. Vem, da bo naporno, a mislim da bodo večeri tisti, ki bodo čisto moji. Bo pa lažje od septembra dalje, ko gre Nik v vrtec in bodo tudi dopoldnevi tisti, ki bodo za pisanje novih objav (ko bom imela tisti dan delovnik popoldne). No, še vedno pa bo družina na prvem mestu in njej bom posvetila največ časa.

2. ALI JE KAKŠNA MAMI BLOGERKA, KATERO PREPROSTO NE PREBAVLJAŠ?
Mislim, da ima vsaka blogerka svoje mnenje o vsaki. Pač logično je, da si nismo vse simpatične med seboj, tudi po blogu ne. Da pa bi imela tisto, ki mi gre res ne živce,...nimam. Meni je važen moj blog, moj uspeh, za druge mi je vse eno. 

3. KDAJ V DNEVU IMAŠ NAJVEČ ČASA ZA PISANJE NOVIH OBJAV?
Uffff, čisto odvisno od Nika. Nik je tisti, ki razporeja z mojim časom. Včasih so bila jutra tista, ko je bil res priden in takrat sem lahko redno pisala. Sedaj se je stvar obrnila in je že zjutraj čist "divji", ga pa zvečer hitro zmanjka (18.30) in takrat nastajajo novi zapisi.

4. ZAKAJ SI ZAČELA S PISANJEM BLOGA?
Ker me to preprosto veseli in mi veliko pomeni. Neskončno uživam v tem in ko napišem novo objavo, sem takrat res zelo vesela. 
Poleg vsega pa rada delim svoje izkušnje, svoja mišljenja in vse kar se nam dogaja.

5. KAKO NAJ SE LOTIM PRIDOBIVANJA SLEDILCEV?
Ta vprašanje se je nanašal predvsem na Instagram. Odgovor je bil preprost: bodi pristna, zvesta sama sebi, zvesta svojemu stilu in svojim fotkam. Sledilci to čutijo. Objavljaj veliko story-ev. 
Vedno so mi rekli, da naj naredim 1-2 objavi dnevno, več naj ne bi. A če sem iskrena, več objavim, večji doseg dosežem in s tem pridobim več sledilcev. Veliko pomenijo tudi kvalitetne slike, se pravi slike, katere bodo privabile tvoje sledilce.

6. ALI IMAŠ KAKŠNO NOVOLETNO ZAOBLJUBO?
Nimam, želim nadaljevati tako kot "furam" sedaj. Sem zadovoljna s s svojim življenjem. v vseh pogledih. No, mogoče to, da bi bila še malo bolj pozitivna in malo manj razmišljala o negativnih stvareh.

7. KATERO PRAVLJIČNO BITJE BI BILA, ČE BI LAHKO IZBIRALA?
Če bi lahko izbirala, bi izbrala Rdečo kapico. Prav tako kot ona, imam tudi sama rada naravo, gozd in seveda svojo babico, ki pa je na žalost že pokojna. Mislim pa, da se v vsaki pravljici malenkost najdem, saj sem med prebiranjem iz branjem res zatopim in vživim v knjigo. 

Zadnje vprašanje je tudi tisto, ki me je najbolj navdušilo s svojo izvirnostjo. Zmagovalko pa bom obvestila, kar na Instagramu.

You Might Also Like

0 komentarji