MAGIČNA ŠTEVILKA 5

Mamice, ste se kdaj spraševale zakaj čas mineva tako hitro? Sama se sprašujem prav vsako leto, v času rojstnih dni, svojih otrok. Kim je let...

Mamice, ste se kdaj spraševale zakaj čas mineva tako hitro? Sama se sprašujem prav vsako leto, v času rojstnih dni, svojih otrok. Kim je letos praznovala že kar 5 let, to je minilo izjemno hitro. Vsi njeni rojstni dnevi so ponavadi minili v krogu njenih najbližjih, v krogu sorodnikov. Letos pa sem se odločila, da ji priredim pravo otroško zabavo v krogu prijateljev in sorodnikov. 
Potopila sem se v iskanje igralnice na Gorenjskem in po hitrem postopku našla najnovejšo igralnico v Kranju http://www.igralnica-norodozivetje.si/, ki nudi poleg igralnice, tudi prostor za praznovanje rojstnih dni. Prostor, ki ponuja napihljivi grad in ostala igrala, hladilnik, mize, stole? Kaj boljšega ne bi mogla najti. Že ob prvem pogledu na prostor, sem sklenila rezervacijo. 

Tematika rojstnega dne so bile Tačke na patrulji. Je še kdo nor na Tačke? Moja Kim jih preprosto obožuje. Hmmmm, kje najti vso potrebno dekoracijo in pribor za takšno zabavo? 
Ni problema, spletna trgovina http://vesele-zabice.si/ ponuja izjemno veliko in pestro ponudbo vseh možnih risanih likov. 
Na mizi se je znašel celo prt Tačke na patrulji. Ne morem pa mimo krasnih krožnikov, prtičkov, kozarčkov in slamic. Tudi za dekoracijo zelo lepo poskrbijo: prt, različni baloni, manjkale niso niti svečke na torti. Brez torte seveda ne gre in tudi ta je mogla biti v stilu Tačk na patrulji. Za krasno tortico je poskrbela še bolj krasna punca Tamara, katera ustvarja odlične slaščice http://www.yammytammy.si/
Ker je bila torta kar dvonadstropna, si je Kim izbrala 2 različna okusa in sicer, okus Nutelle in Nutella z malinami. Mislim, da je izbrala odlično. Punce, torta je bila več kot odlična, tako na izgled, kot tudi po okusu. Že dolgo nisem bila priča tako številčnim pohvalam, kot jih je prejela ta torta. Še moj dragi, ki je glede tega zelo zbirčen, je ni mogel prehvaliti. 
Facebook: YAMMY TAMMYBalonček številka 5 pa res ni smel manjkati in zato čudovito presenečenje je poskrbela trgovinica https://magicshop.si/, katero najdete tako na spletu, kot tudi v BTC-ju, natančneje v hali A (spodaj). Balonček je res popestril dogajanje in prav tako tudi večino slikic. 
Ko smo že pri fotografijah, tudi fotografa smo imeli. Za krasne fotografije so poskrbeli pri Simba Photography https://www.simba.photography/. Seveda je treba tak dogodek vedno dodobra poslikati in res hvala fotografu, kateremu je to zelo dobro uspelo. 
Facebook: SIMBA PHOTOGRAPHY

Nikakor pa ne smem pozabiti na krasno majčko moje Kim, za katero so poskrbeli v spletni trgovini https://www.malckovsvet.si/. Tudi sama sem imela enako, a mi jo je tik pred odhodom umazal moj Nik. 
Facebook: MALČKOV SVET

Samo praznovanje pa definitivno ne bi uspelo brez prijateljev in sorodnikov, zato tudi vam najlepša hvala, ker ste še toliko bolj popestrili dogajanje. 

Sandra

You Might Also Like

0 komentarji