MODERNA MAMA TESTIRA: Povezana z naravo (Greenfrog botanic in Silvan)

Ugotavljam in razmišljam, da mi je narava vedno bolj blizu, tudi v kozmetiki. Vedno bolj me odbijajo pretirano parfumirane kreme, losjoni, g...

Ugotavljam in razmišljam, da mi je narava vedno bolj blizu, tudi v kozmetiki. Vedno bolj me odbijajo pretirano parfumirane kreme, losjoni, geli oziroma na splošno vsa kozmetika. Dogaja mi se, da nikakor ne prenesem teh vonjev in zgodilo se mi je, da sem sprala celotni obraz zaradi enega produkta, kateri me je zaradi samega vonja tako motil. Sedaj me na moji polički čaka naravno milo, naravni gel za tuširanje, naravno milo za obraz in še marsikaj drugega. 

Pred kratkim sem se spoznala z 2 novima in naravnima znamkama GREENFROG BOTANIC in SILVAN. Znamki sta dostopni v spletni trgovini https://www.rozca.net/, kjer je izbira naravne kozmetike kar pestra. 


GREENFROG BOTANIC
Gre za ekološko kozmetiko, katere izdelki so vsi narejeni iz prijaznih rastlinskih sestavin, ki so 100% razgradljive. 
Sama sem se spoznala z 2 produktoma in sicer:

KREMNO TEKOČE MILO ZA ROKE
Gre za produkt kateri je izjemno kremen in drugačen od drugih mil za roke. Dejansko lahko v trenutku ugotoviš, da gre za popolnoma naraven izdelek. Sam produkt že izda popolnoma drugačen vonj in po uporabi tudi sama tekstura. Iskreno, marsikomu vonj ne bo odgovarjal. Tudi mi smo rabili kar nekaj časa, da smo se navadili. Postal pa nam je tako všeč, da nam parfumirana mila dobesedno smrdijo. Zanimive so tudi sestavine. Glavna sestavina je organska ALOE VERA, kateri pa sta dodana GERANIJA in osvežilna POPOROVA META. Kaj je geranija? Ja, tudi meni je bila zelo neznana, zato sem zase in za vas pobrskala in prišla kar hitro do zaključka, da je to v bistvu nam zelo znana balkonska roža, katero poznamo pod imenom PELARGONIJA. Nikoli si ne bi mislila, da bom to rožo kdaj uporabljala v sami kozmetiki. 
Koža rok je po uporabi tega mila super navlažena in prav nič suha, kar je za moje roke v mrzlih dneh značilno. Produkt je namenjen tudi za vegane. 
Več o samem izdelku: https://www.rozca.net/naravna-kozmetika/kremno-tekoce-milo-za-roke-geranija-poprova-meta.

KREMNI GEL ZA PRHANJE
Še en fantastičen izdelek, katerega glavna sestavina je prav tako ALOE VERA. Aloe veri pa sta dodana olja NEROLI-ja (pomarančni cvetovi), ter LIMETE. Gre za zelo svežo kombinacijo, katera je po vonju zelo primerna v poletnem času. Zaradi vseh teh sestavin, gel kože ne izsušuje. Dovolj dobro se peni, zato se ga porabi res malo. Pri izdelku ne bom dolgovezila, saj bi ga lahko opisala enako kot izdelek zgoraj. 
Več pa si preberite tukaj: https://www.rozca.net/naravna-kozmetika/kremni-gel-za-prhanje-neroli-limeta.

SILVAN
Hrvaška naravna znamka, kjer gre v celoti za naravno znamko, z embalažo vred. Navdušena sem, saj sama embalaža mila v sebi skriva semena travniških cvetlic. Embalažo, namesto da bi zavrgli, jo posadiš v lonček zemlje in tako ti bodo dan polepšale travniške cvetlice. V njihovih milih se skrivajo naravno stiskana olja iz ekološke predelave. 

NARAVNO MILO Z AKTIVNIM OGLJEM in ČAJEVCEM
Kot sem že omenila, najprej me je navdušila embalaža, šele na to milo. Vonj mi najprej ni prijal, sem se pa ga navadila po večkratni uporabi. Milo sem nanesla direktno na obraz in ga rahlo v masirala. Tekstura je noro prijetna in kremna. Milo bi priporočala predvsem ljudem z mastno kožo. Sama imam suho do mešano, a mi po uporabi mila kožo rahlo zateguje. 
Več o izdelku: https://www.rozca.net/naravna-kozmetika/naravno-milo-z-aktivnim-ogljem-in-cajevcem-60g.


Hvala za vso vašo pozornost in ne pozabite ROŽCI slediti tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/rozca.net/.

You Might Also Like

0 komentarji