RADA IMAM LJUDI, KI Z MENOJ KOMUNICIRAJO

Pozdravljene! Razmišljala sem in razmišljala, toliko let pisanja bloga je za menoj in h krati toliko različnih sodelovanj, s katerimi sem ...

Pozdravljene!

Razmišljala sem in razmišljala, toliko let pisanja bloga je za menoj in h krati toliko različnih sodelovanj, s katerimi sem pridobila nove, dobre in slabe izkušnje. Hvaležna sem prav za vsako sodelovanje, tudi za tisto, ki se ni izkazalo za dobro, pozitivno. 
Blog, meni osebno res zelo veliko pomeni, zato vanj veliko vlagam, kljub dvema otrokoma in redni službi (sedaj sem še na porodniški). Ker veliko vlagam v svoj blog, svoje zapise, še več truda vložim v sodelovanja. 

KAJ JE ZAME PRAVO SODELOVANJE?
Za vsakim sodelovanjem, za vsakim sporočilom ali mail-om stoji podjetje, človek, za katerega ne veš kakšen je, kakšni so njegovi nameni in kaj ti bo ponudil. Je ta človek iskren in pristen? Bo znal potrpeti ali počakati na objavo, ko bodo otroci bolni? 
Prav to me velikokrat zmoti, da so ljudje nepotrpežljivi. Za tem blogom stoji mama dveh otrok, ki je večino časa utrujena in takrat, ko je čas za pisanje, to je ponavadi večer, dobesedno pade dol. A to ni vedno tako, včasih je treba potrpeti in narediti, kar si obljubil, saj se tako prepletejo vezi zaupanja . 
Ljudje ne razumejo, da sama izdelek zelo rada do dobra stestiram in šele nato objavim svojo iskreno objavo. To je podjetjem včasih težko razumeti, oni bi želeli objavo takoj in nekateri tudi neiskrene zapise. Sama takšnega zapisa še nikoli nisem objavila in ga tudi ne mislim. Takšne ponudbe ne sprejmem pod nobenim pogojem, tudi če mi plačaš! In še to, če mi izdelek oziroma produkt ne odgovarja, zapisa na blogu ne bo. Zakaj bi kritizirala na polno, če pa mogoče nekomu drugemu ta produkt odgovarja. 
Rada imam ljudi, ki z menoj komunicirajo, ki mi zaupajo in pokažejo tudi hvaležnost. Rada imam vzajemna sodelovanja. 
Vedno sem vesela, ko se kratka sodelovanja spremenijo v dolgoročna, tukaj se pokaže zaupanje. 
Zelo veliko mi pomeni, če ti ljudi lahko spoznam tudi osebno ali pa samo preko telefona, saj je tako lažje in bolj prijetno komunicirati. 

Zadnje časa spoznavam krasna podjetja, za katerem stojijo krasni ljudje. Res sem jim hvaležna, ker smo prepletli krasne vezi. 
Se mi pa tudi dogaja, da marsikdo na mail niti ne odpiše ali pa pogovor čisto prekine in to tista velika podjetja. Z veseljem bi jih izpostavila, a jih ne bom, ker na koncu bom jaz izpadla tista slaba oseba. 

Komunikacija, dragi moji....to je na prvem mestu in drugo me ne zanima! Tako ceniš sebe in tudi tistega, ki je na drugi strani tvojega maila. S komunikacijo pokažeš pravi pristop in šele tako se lahko prepletejo vezi pravega zaupanja in dolgoročnega sodelovanja. 

Upam da bo ta zapis prebralo čim več podjetij!
You Might Also Like

0 komentarji