DOBRODOŠEL, MALČEK NIK

Leto je minilo, kot bi mignil.  Bilo je jutro, točno leto nazaj. Začelo se je počasi, z rahlimi popadki, a se je iz ure v uro stopnjevalo, ...

Leto je minilo, kot bi mignil. 
Bilo je jutro, točno leto nazaj. Začelo se je počasi, z rahlimi popadki, a se je iz ure v uro stopnjevalo, dokler nisi ob 20.02 prijokal ti, ti moj predragi fantek Nik. Poroda se prav nič nisem bala, čeprav sem točno vedela kaj pričakovati in da sem bom med samim porodom jezila nase, zakaj mi je bilo tega ponovno treba. Točno tako je bilo, bila sem polna jeze, a kljub vsemu usmerjena vase in na vse zadnje vate, sinček moj. Porod je bilo neznansko boleč, bolj kot pri tvoji sestrici. Zmago sva dosegla v 20 minutah. Presrečna, ponosna in ponovno na sveže zaljubljena mamica. 
Tokrat v fantka po imenu Nik, v novo osebo v mojem življenju. 
Porodno zgodbo si preberi TUKAJ.

Danes praznuješ svoj prvi rojstni dan in na tvoje prvo leto sem izredno ponosna. Iskreno priznam, da je to zame kot mamo, bilo zelo naporno leto in res ne pomnim, kdaj sem bila tako zelo utrujena, kot sem bila to leto. A dragi moj sin, zate je bilo vredno, vredno vsega. Najini prvi skupini dnevi so bili čustveni, skrbni, zaskrbljeni in polni sreče. Največji užitek mi je bil, opazovati tebe in tvojo sestrico, kako se imata rada. Vajina ljubezen je iz dneva v dan večja in to je tudi čutiti. Hvaležna sem za vsak naš skupni trenutek. Veselim se vsega, kar nas še čaka, tudi slabih stvari. Premagovali bomo vse ovire, saj skupaj zmoremo prav vse. 

Nikec moj! Mamica ti želi predvsem to, da ostaneš še naprej taka super, topla osebica, katera se bo še vedno rada crkljala z mamico in atijem. Bodi zdrav, predvsem to. Bodi še naprej tako zadovoljen fantek in še dalje tako energičen. Prosim te, začni več spati in boš popolni otrok, haha. BODI TO KAR SI! Hvala ti, ker te imam, srce moje. 

Pred slabimi 3 tedni pa smo opravili fantastično fotografiranje. Skupaj s fantastično fotografinjo Tino smo zate pripravili SMASH CAKE in nastale so prečudovite slike, katere bodo za nas večni spomin. Hvala Tina!
Sledite ji na njeni FB strani --> https://www.facebook.com/tinamedvescekphotography/Po porodu sem napisala, kar nekaj zanimivih objav, katere preprosto ne smeš spregledati:
PRIHOD NOVOROJENČKA DOMOV
PRVI DNEVI V PORODNIŠNICI
POROD Z ULTIVO IN BREZ NJE

You Might Also Like

0 komentarji