SUHA KOŽA V VROČIH DNEH

Si ljubiteljica lepotnih objav, predvsem kozmetičnih? Ja? Ne? Sama sem 8 let bila kozmetično-lepotni blog in kljub temu, da ga nimam več, p...

Si ljubiteljica lepotnih objav, predvsem kozmetičnih? Ja? Ne?
Sama sem 8 let bila kozmetično-lepotni blog in kljub temu, da ga nimam več, preprosto ne morem iz svoje kože, zato se prav na tem blogu občasno pojavi kakšna lepotna objava, kar mi je res v veliko veselje. 


Tokrat bom pisala o moji suhi koži v vročih poletnih dneh (kljub temu, da še ni poletje). Pred kakšnim mesecem sem se prvič srečala z meni še zelo neznano kozmetiko in h krati tudi s spletno trgovinico https://www.kozmetika-moja.si/.
Sama sem se spoznala s kozmetiko oziroma z znamko IDUN MINERALS. Nudijo res širok spekter izdelkov, tudi ličila. Spoznala sem se 3 različnimi produkti in sicer z vlažilno-negovalnimi izdelki. Serum, krema in krema za okoli oči. 
Sama menim, da je za vroče dni res super imeti kakšno fajn kremo za obraz, ki ti suhe kože ne bo preveč zmastila ali ji dodala kakšen neprijeten sijaj, ki si ga ponavadi ne želimo. Sama sem jo že našla, pred poletjem in za to sem res vesela. 
Gre za naravno kozmetiko, Švedskega porekla. Ta je narejena na osnovi visoko prečiščenih mineralov. Večino linij je namenjeno občutljivi koži. Izdelki niso testirani na živalih!

Pri znamki Idun smo mi zelo všeč embalaže, saj so res zelo higienske. Celota se skriva v prikupni kartonasti škatljici, kar naredi kozmetiko še bolj posebno.
Prav vse tri produkte sem vključila v mojo vsako dnevno nego. 

1. Na očiščeno kožo vedno nanesem SERUM, pa naj bo to zjutraj ali zvečer. Glavna sestavina seruma je HIALURONSKA KISLINA in VITAMIN B3. Poleg teh dveh glavnih sestavin vsebuje tudi JABOLČNO KISLINO. Tekstura seruma je nekje med tekočo in gosto teksturo. Obrazu nudi res prijeten občutek. 
2. Sledi nanos KREME ZA OBRAZ. Sama krema vsebuje kar nekaj krasnih sestavin in sicer:
- OLJE REPIČNE OGRŠČICE,
- VITAMIN C in E,
- OVSENO OLJE,
- KAKAVOVO in KAERITEJEVO OLJE. 
Fantastična kombinacija. Nanašam jo jutranjem času, tudi kot osnova za makeup. Tekstura je kar gosta, lahka za obraz in zelo hitro se vpije, mogoče celo prehitro. 
3. Na koncu me čaka še nanos KREME ZA OKOLI OČI. Nikoli, res nikoli nisem uporabljala kreme za okoli oči. S tem produktom sem se srečala prvič in za enkrat me še nikakor ni navdušil. Nič posebnega in sprememb ne vidim, niti ne vem zakaj je tako pomemben. Ima pa super sestavine: GLICERIN, VITAMIN E in NARAVNI MINERALI. Če zajamem vse kot celoto, lahko rečem da je to ena mojih ljubih kozmetičnih produktov. Všeč mi je v vseh pogledih. Na obrazu se je lepo izkazala in sigurno jo prišparam za tiste res vroče dni. 
Če se pa odločiš za nakup NEGOVALNE KOZMETIKE IDUN, ti sama nudim 20% popust s kodo MAMA20.
Nakup opravi kar v njihovi spletni trgovini https://www.kozmetika-moja.si/. Ne pozabi pa jim slediti tudi na njihovi Facebook strani:
https://www.facebook.com/kozmetika.moja.si/.

Lp, SandraYou Might Also Like

0 komentarji