A KAR DOMA STE BILI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE?!

Ja po moje zadnji teden poslušam samo o tem, zakaj nismo bili na morju za prvomajske praznike. Zakaj smo ostali doma in zakaj otroke nisem p...

Ja po moje zadnji teden poslušam samo o tem, zakaj nismo bili na morju za prvomajske praznike. Zakaj smo ostali doma in zakaj otroke nisem peljala na lepše. Veste kaj, lepo nam je bilo, tudi če smo bili doma, pa drugače sploh nismo bili ves čas doma. Bili smo skupaj in to je važno. Zelo sem bila vesela, ker si je tudi moj dragi vzel dopust in tako z nami ostal doma celih 10 dni. 

Začeli smo s spontanim petkom in super slastnim zajtrkom. Otroka sta napadla enkratno žitno kašico Holle. Kim ima te kombinacije najraje z jogurtom, Nik pa za 1x še z mlekom. Tudi sama sem jo že preizkusila in moram reči, da je res okusna. Na voljo sta imela kar nekaj različnih okusov, a sta izbrala sadno-žitno kašo

S seboj na potep pa smo potem vzeli še mini kašice + jogurt. Kombinacija, katera je odlično služila kot malica za Nika. 
Okoli 10 ure smo se odločili za obisk Avstrije in nakupovanje v Celovcu. Odločitev je bila več kot odlična, saj je nakup res uspel. 
Najraje ima ne načrtovana nakupovanja, takrat vedno kaj najdem, zase seveda, saj za otroka najdem vse povsod kaj. Spontanemu petku je sledila prav tako spontana sobota. V petek zvečer me je prešinilo, da bi pa v soboto obiskali živalski vrt v Ljubljani. Niku bi že znalo biti zanimivo. Tokrat smo zraven povabili še dedija, kateri se je z veseljem odzval. 
Ker je Nik še vedno mali, imam seboj vedno kakšne prigrizke, če ga slučajno popade kakšna huda lakota. Tokrat sem s seboj vzela njemu zelo ljube sadne pirejčke in pa pirine piškote, po katerih rada poseže tudi Kim. Mami pa se je podprla kar s slastno sadno ploščico. Po obisku živalic, pa je sledilo kosilo pri dediju. Nik je v živalskem vrtu pokazal ogromno zanimanja, predvsem za žirafe, te so mu bile najbolj pri srcu in tudi najprej jih je opazil, le zakaj. :)
Nedelja. Obisk Vodnega mesta Atlantis, katerega sva s Kim načrtovali že lep čas. Popolnoma najin dan je postala nedelja. Tudi tokrat so naju spremljale sadne pološčice, ki so postale res slastne slaščice. :) Na žalost pa je zmanjkalo res zelo dobrih pirinih piškotov. Zelo sva se veselili zunanjih bazenov, sončka in poležavanja na ležalnikih, pa so naju nevihte pregnale v notranji del. Kim je še bolj uživala, mami pa je pogrešale tople sončne žarke. 4 urice krasne uživancije in vsaj malo sem se spočila.
Ponedeljek, torek, sreda...
Pohajkovanje po mestu, parkih, igralih,... 
Nik tečen, jokav, izraščajo mu zobki (natančneje štirice). Tako da smo se zadrževali kar v bližini doma. 

Objava je nastala v sodelovanju z znamko Holle. 
Spletna stran: https://www.holle.si/.
Nakup pa lahko opravite tukaj: https://www.biofamily24.com/si/.

You Might Also Like

0 komentarji