APRILSKI KOZMETIČNI FAVORITI

Pozdravljene! Več kot polovica meseca maja je mimo, jaz pa sem še vedno pri aprilu. Natančneje pri svojih aprilskih kozmetičnih favoritih...

Pozdravljene!

Več kot polovica meseca maja je mimo, jaz pa sem še vedno pri aprilu. Natančneje pri svojih aprilskih kozmetičnih favoritih
V mesecu aprilu sem uvedla pravo negovalno rutino in se striktno oprijela le določenih kozmetičnih produktov, kateri so se res dobro izkazali. O nekaterih sem na blogu, na Instagramu in Facebooku že govorila in pisala. Sedaj bom pa svoje mnenje delila še z vami na blogu. 

Produktov sem izbrala kar nekaj, vendar samo negovalne (obraz in telo). Moja koža je suha, zato uporabljam predvsem vlažilne produkte. Ne bom dolgovezila, ne bom pisala o sestavinah, pisala bom tem kaj me je navdušilo in zakaj. Kdaj sem jih uporablja in koliko časa. Mnenje je iskreno in kot vedno, ne da se me podkupiti, da bi o nečem lagala svojim sledilkam, katere nadvse cenim.


Začela bom z nego telesa in z znamko s katero sem se srečala prvič. O znamki AVENE sem že slišala veliko dobrih stvari, a po produktih še nisem posegala. Tokrat sem v test prejela njihova dva zelo negovalna produkta, katera sta namenjena celotni družini. Gel za tuširanje in mleko za telo. Gre za linijo namenjeno zelo suhi in občutljivi koži. Gel za tuširanje ima zelo gosto in gelasto (kremasto) teksturo, katera pusti na koži nežen sloj, kot da bi med samim tuširanjem že nanesla losjon oziroma mleko za telo. Koža dobi občutek zaščite, kar je meni zelo prijetno. Oba produkta sta na pumpico, kar je super higiensko. Gel imam res že lep čas, ker se ga porabi zelo malo. Mleko za telo nudi enak učinek kot gel za tuširanje, le da je ta zelo rahle teksture. Hitro se vpija in koži ne pušča limastega občutka, kar sama dostikrat občutim po nanosu krem in losjonov. Oba sta rahlo odišavljena. 
Več o izdelkih --> TUKAJ.

Pri negi obraza se je nabralo kar nekaj produktov. Začela bi kar s čiščenjem obraza. Očaralo me je čistilno olje znamke CAUDALIE, olje katerega glavna sestavina je mandelj. Olje je super primerno za odstranitev vodoodpornega makeup-a. Tako je nežno, da ga brez strahu nanesete na predel oči, saj jih prav nič ne draži. Sama ga uporabljam 1x dnevno. Sedaj gre že proti koncu. Več o izdelku --> TUKAJ.

Včasih kakšen dan kombiniran še z enim krasnim čistilnim gelom MIA HOYTO. Gre za produkt, ki je namenjen vsem vrstam kože, tako suhi, kot tudi mastni. Gre res za naraven produkt. V produktu je sicer le 30ml gela, a je poraba res minimalna, zato ga sama uporabljam že cc 2 meseca ali celo več.
Več o samem izdelku --> TUKAJ.
Nikoli ne pozabim na masko za obraz in pa piling obraza. Sama imam zelo rada mehko in gladko kožo in to mi omogoča prav ta produkt. Gre za masko in piling v enem produktu. Encimski piling z vonjem brusnice zamke FLOW. Tekstura je res zanimiva in sicer je pudrasta, kot suh otroški puder. Masko + piling uporabljam 1x tedensko. Nanesem ga na navlaženo kožo, masko pustim delovati 15 minut in vse skupaj nato še rahlo vtrem v kožo in h krati naredim še piling. Koža je po uporabi svetovna in občutek je noro dober. Več o tem --> TUKAJ.

Dotaknila bi se tudi produkta iz zgornje fotografije in sicer vse namenskega olja znamke OLIVELLA. Glavna sestavina je OLIVNO OLJE. Namenjeno je za obraz, telo, kot tudi za lase. Sama ga najraje uporabim za telo in obraz, a predvsem prevladuje na telesu. Je zelo lepo vlažilno, na koži ne pušča mastnih madežev in se zelo hitro vpije. Več pa --> TUKAJ.

Po vsej tej negi sledita serum in krema za obraz znamke IDUN. O obeh produktih sem že pisala pred kratkim, zato tokrat ne bom dolgovezila. Lahko le povem to, da sta super vlažilna in da me je predvsem navdušil serum, katerega že počasi zmanjkuje. Več pa v objavi http://www.modernamama.si/2018/04/suha-koza-v-vrocih-dneh.html

You Might Also Like

0 komentarji