MODNA OBJAVA: Kako mi je uspelo priti do tako močne samozavesti?

Spet nekaj svežega in drugačnega na mojem blogu. Mame, kako boste sprejele moje modne objave ? Vam prija takšna tematika? Da bi mi nekdo en...

Spet nekaj svežega in drugačnega na mojem blogu. Mame, kako boste sprejele moje modne objave? Vam prija takšna tematika?
Da bi mi nekdo eno leto nazaj rekel, da bom imela na svojem blogu modne objave, bi se mu z velikim veseljem smejala v obraz. Tokrat je popolnoma drugače, tokrat sem popolnoma druga oseba, katera izžareva svojo zadovoljstvo, svojo samozavest. Moči smo skupaj združili z ART BOX PHOTOGRAPHY in nastale so te čudovite fotografije in verjemite mi, to še zdaleč ni zadnja modna objava.


Kako se je vse skupaj kar ne enkrat tako spremenilo?
Se še spomnite mojega projekta fit mama? No, takrat sem shujšala kar 11kg in od takrat se počutim FANTASTIČNO, FENOMENALNO in navsezadnje SAMOZAVESTNO v svojem telesu. 
Moje telo še zdaleč ni popolno, saj je na svet spravilo dva čudovita otroka in zato sem mu nadvse hvaležna. Moj trebuh je še vedno povešen in moja koža še zdaleč ni čvrsta. A ne glede na vse, kako izgleda moje telo in moja celota, sem zase in za svoje najbližje popolna. LEPA SEM! Sprejela sem svoje telo z vsemi napakami, ki pa tako rečeno niso napake, le lepotna znamenja katera so ostala po 2 čudovitih obdobjih: NOSEČNOSTI. 
Telo rabi res čisto malo, da ti izkaže zaupanje in ti podari samozavest, katero vsaka ženska potrebuje. SVOJE TELO SPREJMI, brez katerihkoli pomislekov. Lepa si, ne glede na to kakšna si. Tvoje/moje obline so popolne. 
Ne bodi stroga do sebe, ker tako tlačiš svojo samopodobo, ki se bo izražala v vseh pogledih, do sebe in tudi do drugih ljudi. 
Svojemu telesu izkaži ponos in ne pozabi ga sprejeti!


                                  Na slikah nosim:
                                  Srajčka: KIK
                                  Jeans hlače: LIDL
                                  Sandali: BERSHKA
                                  Torbica: H&M

You Might Also Like

0 komentarji