KAJ SE JE ZNAŠLO V NAŠI TORBI ZA NA PLAŽO?

Veliko mamic, blogerk piše o njihovi prtljagi, kaj se je znašlo v njej in kakšen je njihov seznam stvari. Tokrat sama ne bom delila svojega ...

Veliko mamic, blogerk piše o njihovi prtljagi, kaj se je znašlo v njej in kakšen je njihov seznam stvari. Tokrat sama ne bom delila svojega seznama zdravil, kozmetike, itd..., temveč to, kaj se je znašlo v naši torbi za na plažo. 
Že spomladi sem se podala v nakup, v iskanje največje možne torbe za na plažo. Želela sem si res ogromno, da bi notri spravila res vse kar se da. Tako najine stvari, kot tudi otroške. 
Pa sem jo našla in to v Intersparu. Velika, lepa in še poceni. 

KAJ PA SMO VZELI S SEBOJ?1. 4x velika kopalna brisača
2. sončne kreme
Zase in za mojega dragega sem uporabila znamko VICHY in njihov nov produkt za to poletje in sicer IDEAL SOLEIL faktor 30. Gre za nekakšno olje, emulzijo, ki je bolj na vodni osnovi. Izdelek je tako manj masten, prijetnega vonja, zelo hitro se vpije in uporaba je res enostavna. 
Za obraz pa sem izbrala kremico s faktorjem 50 in sicer znamke AVENE. SUNSIMED- medicinska zaščita pred soncem, ki ščiti pred nastankom raka kože in pred procesom fotostaranja kože. Krema je res prijetna, ne preveč mastna, dovolj hitro se vpija in uporabljam jo tudi vsako dnevno, tudi spodaj pod ličili. Na koži ne povzroča mastnega učinka, neprijetnih mozoljčkov in ne maši mojih por. Nadvse zadovoljna! Za osvežitev pa sem uporabila AVENE TERMALNO VODO! 
Za dobro zaščito sem poskrbela tudi pri otrocih, katerim nudim najboljše. Uporabila sem losjon za sončenje s faktorjem 50, prav tako znamke AVENE. Ta me je navdušil že ob prvi uporabi, sej se res izjemno hitro namaže, kar je seveda pri otrocih zelo pomembno, ker se jim res vedno zelo mudi. Hitro se vpija in je res zelo prijeten na koži. Včasih sem ga uporabila tudi sama. 
3. navadna voda in prigrizki
Brez tega preprosto ni šlo. Otroka najraje pijeta vodo in to res veliko vode, za kar sem res vesela. Za Nika sem iskala kakšno veliko flaško, a me je navdušila le Twistshake flaška.
Da o prigrizkih sploh ne govorim, čeprav sta najraje posegala po nektarinah.
4. hlačne pleničke in plavalne pleničke
Nuja! Plavalne sem uporabljala Pampers, a ko mi jih je zmanjkalo, me niso razočarala niti DM-ove. Poleg plavalnih pa sem s seboj imela vedno tudi eno navadno pleničko, ker sem Nika pred popoldanskim spancem vedno na plaži preobleka v navadno pleničko, ker je bil kasneje že preveč zaspan. 
5. kopalke in igrače
Tudi to je en velik must have. Brez kanglice ni pravega dopusta, je tako? Naj vam povem, da sem v to torbo spravila 2 kanglici in veliko drugih "prčkarij". Seboj pa sem vedno imela tudi dodatne kopalke tako zase, kot tudi za Kim, ker kakšna kavica ali sokec nam dnevno nista ušla. 
6. sončna očala
To pa boljše, da ne pozabim. Sama ne morem preživeti dneva brez sončnih očal. Sem jih kar malo preveč imela gor, kar se mi že na obrazu vidi, haha. 
7. rokavčki in plavut morskega psa
Na začetku je Kim predvsem posegala po rokavčkih, saj vase ni bila tako sigurna. Potem pa se je le opogumila in začela uporabljati plavut morskega psa, ki izredno dobro služi, da se otrok čim prej nauči plavati. Lahko bi rekla, da je Kim splavala. Sama plavut otroka zelo dobro drži na površini, a je kljub temu dolžan nekaj narediti sam, da ostane nad gladino. Roke so proste, rokavčki jih ne ovirajo, zato otrok hitro dobi voljo, da se nauči plavati žabico.
8. čevlji za v vodo
Letos smo v Biogradu naleteli na ogromno ježkov, kateri so znanilci čiste vode, zato je bila obutev v vodi obvezna.


Mislim, da bi se v naši torbi sigurno našlo še kaj zanimivega, a je to tisto glavno, kar sem sama želela izpostaviti. 
Bi ti še kaj dodala?

You Might Also Like

0 komentarji