MODERNA MAMA TESTIRA: Natura Siberica - severna kolekcija

Po dolgem času sem za vas ponovno pripravila lepotno objavo. Testirala sem nekaj novega in svežega v naših drogerijah. Tokrat sem se prvič s...

Po dolgem času sem za vas ponovno pripravila lepotno objavo. Testirala sem nekaj novega in svežega v naših drogerijah. Tokrat sem se prvič srečala, drugače meni že znano kozmetiko, NATURA SIBERICA. Presrečna, da sem ena iz med prvih testirala njihovo najnovejšo linijo SEVERNA KOLEKCIJA
V severni kolekciji sta na voljo bela in črna linija. Bela je namenjena za normalen tip kože, med tem ko je črna namenjena za suho in občutljivo kožo. Izbrala sem črno, saj je moja koža suhega tipa. Srečala sem se s tremi produkti, katerih glavna sestavina je AKTIVNO OGLJE. Dva produkta sta me dobesedno vrgla na rit, eden pa me je malenkost razočaral.


ČRNO ČISTILNO MASLO
Moj favorit v severni kolekciji. Novost s katero sem se srečala prvič. Noro, fantastično, kremno, čistilo in zelo vlažilno. Lahko rečem samo WAW! Brez besed! Navdušena in brez dvoma ga še kupim. Gre za čistilno črno maslo, kateri res zelo lepo očisti kožo in prav tako tudi ličila. Sama ga po večini uporabljam zvečer, ko odstranjujem ličila. Tako je naraven, da ga nanesem tudi na oči in z njim odstranim vso maskaro in senčila. O draženju oči ne duha ne sluha. Koža je po uporabi res nežno mehka, gladka in vidno navlažena. Punce, mame, ženske,... to vam res priporočam. 


ČRNO ČISTILNA MASKA ZA OBRAZ
To pa je drugi produkt, ki me je prav tako navdušil in popolnoma očaral. Gre za kar gosto in kremasto teksturo, katera se z lahkoto nanese na obraz. Diši zelo prijetno in koži nudi nekakšen topli občutek oziroma učinek. Vsaj tako čutim jaz. 
Po maski posežem 1x-2x tedensko in jo na koži pustim 10 do 15 minut. Med samim odstranjevanjem jo še lepo vtrem v kožo in kožo zraven še očistim. Koža je v kombinaciji maslo-maska še toliko bolj mehka in gladka. Rada bi poudarila še to, da se po tem zelo lepo nanese kakšen puder ali obarvana krema. Izgled ličil je potem res lep in perfekten. 


ČISTILNA MICELARNA VODICA
Ta izdelek me pa nekako ni prepričal. Kljub temu, da obljublja super vlaženje, pri meni to na žalost ni dosegla. Tudi makeup ne očisti popolnoma, je pa vse eno super zadeva za očisti in osvežiti obraz. Lahko bi rekla, da je nekako primerna v teh vročih poletnih dneh. V zimskem času pa ne bi posegala po njej, saj moja suha koža rabi res popolno vlažilno v tistih dneh.


Več kot navdušena nad celotno linijo! Ve pa boste te izdelke našle v Tuš drogerijah! LP

You Might Also Like

1 komentarji