POZOR, morski pes!

V današnji objavi sem se odločila, da vam predstavim full fajn zadevo, ki pri nas mogoče še ni tako znana. No, vsaj sama je ne opazim tako p...

V današnji objavi sem se odločila, da vam predstavim full fajn zadevo, ki pri nas mogoče še ni tako znana. No, vsaj sama je ne opazim tako pogosto, čeprav se vas je kar nekaj javilo, da jo že imate in da ste popolnoma navdušeni. 
Govorim o PLAVUTI MORSKEGA PSA.


KAJ JE TO?
Pripomoček za učenje plavanja. Nekakšen nadomestek rokavčkov, vendar še boljši. Primeren je za otroke od 4 leta dalje, +15kg!

ZAKAJ SMO SE ODLOČILI ZA NAKUP?
Zato, ker se nam je zdelo, da Kim rokavčki nekako ovirajo pri tem, da bi se naučila plavati. 
Zato, ker smo slišali same dobre stvari o tem pripomočku. 

KAKO DELUJE?
Uporaba je res preprosta. Sama plavut ima nase navezana dva elastična trakova z ježkoma, ki služita za pripenjanje. Enega namestiš v predelu prsi, drugega pa malo nižje. Otrok se prosto giblje in plavut ga prav nič ne ovira. V vodi ga fiksno drži nad vodo, a h krati mora otrok še vedno malo pobrcati z nogami, če ne je nekje do brade v vodi. 
POZITIVNE LASTNOSTI:
- Otrok se hitro nauči plavati.
- Roke ima svobodne, saj ga nič ne ovira.
- Otrok se počuti varnega.
- Pripomoček popestri otroku plavanje in h krati tudi učenje.
- Plavut je zelo lahka in ostrih robov nima.

NEGATIVNE LASTNOSTI:
Sama jih sicer nisem opazila. Zmotila me je samo ena stvar in sicer to, da pri skakanju sama plavut in trakovi zlezejo višje in trakovi tako dražijo kožo v predelu pazduhe. Naši Kim se je pojavila rdečina, ki pa jo je pekla.
KJE KUPITI in KAKŠNA CENA?
Cena je kar nabita. Giba se tam med 30€ in 40€. Mi smo jo kupili preko Bolhe in za zelo ohranjeno plačali le 15€. Drugače pa sem zasledila, da naj bi jo prodajali v Baby Centru in v spletni trgovini Kakadu. Drugje je nisem zasledila. 

NAŠE OSEBNO MNENJE
Kim smo jo kupili že prejšnje leto, a jo takrat ni navdušila. Letos na morju pa je rokavčke popolnoma opustila in se prepustila plavuti morskega psa. Zaupa ji in to je najbolj važno. Nikoli pa je nismo silili v to. Lahko rečem, da se je s pomočjo plavuti letos naučila plavati žabico, vendar plavuti še ni pripravljena odstraniti, zato to prepuščam naslednjemu morju. Vse ob svojem času!


You Might Also Like

0 komentarji