ČOKOLADA V KOZMETIKI?! DA ali NE?

Ko me je pred časom kontaktirala kozmetična znamka dr.Organic z idejo, če bi med prvimi testirala njihovo najnovejšo kakavovo linijo, sem bi...

Ko me je pred časom kontaktirala kozmetična znamka dr.Organic z idejo, če bi med prvimi testirala njihovo najnovejšo kakavovo linijo, sem bila najprej zelo v dvomih. Hmmm, kakav oziroma čokolada v kozmetiki?! A po drugi strani se je slišalo zelo hranljivo in vlažilno. To zna biti zelo dobro v zimskem času! 
No, pa dajmo priložnost kakavčku. :) Edino kar me je skrbelo je bil vonj. Bo premočen, me bo motil, jo bom dejansko lahko sploh uporabljala? 
Pa sem dobila paketek poln dobrot. Odprem. Zadiši omamno, yummyyy. Embalaža (vsi odtenki rjave), ki dejansko spominja na čokolado. Prejela sem vse možne produkte te linije in sicer:

- GEL ZA TUŠIRANJE (pozabila sem ga vključiti na fotografije)

- DNEVNA in NOČNA KREMA ZA OBRAZ
- MASLO ZA TELO
- PILING ZA TELO
- OLJE ZA TELODNEVNA in NOČNA KREMA ZA OBRAZ
Ju sedaj že kar nekaj časa uporabljam in sta perfektna kombinacija. Obe kremi sigurno kupim še v zimskem času, saj se na obrazu res čuti njihova hranljivost. Dnevna krema je proti nočni kremi zelo lahke teksture. Hitro se razmaže in posledično hitro vpije, a na koži pusti občutek navlažitve. Medtem ko je nočna krema goste in težje teksture, bolj mastna in na koži pusti masten občutek še nekaj časa, kar mene seveda ne moti. Je pa tako in tako znano, da so nočne kreme bolj bogate. Kot sem že omenila me je predvsem skrbel vonj same kozmetike, vonj po čokoladi mi v kozmetiki nikakor ne paše. Da bi ga mogla konstantno vohati, ne bi zdržala. A sem se po prvem nanosu hitro pomirila, saj se vonj hitro razdiši. Sicer sem se pa vonja kar malo navadila in me prav nič ne moti. Kombinacija dnevne in nočne kreme je balzam za mojo kožo. Mehka, nahranjena, gladka, sami prijetni občutki. 


GEL ZA TUŠIRANJE
Gel, ki nekako spominja na oljni gel. Ima krasne sestavina (aloe vera, kokos, ekološki sadni izvlečki,..) katere koži res prijajo. Tudi tu se vonj po čokoladi hitro izgubi. Koža po uporabi ni nič kaj drugačna, sprememb sama nisem opazila. Ga je pa zelo prijetno uporabljati.

PILING ZA TELO
Eden iz med izdelkov katerega sem se res zelo veselila in me ni razočaral ali pustil na cedilu. Dobesedno BELA ČOKOLADA, vsaj tako mu jaz pravim. Svetoven izdelek! Kremast, božanski, hranljiv in h krati zelo nežen do kože. Gre za res nežen piling, kateri koži noro prija. Uporabim ga 1x do 2x tedensko v kombinaciji z gelom za tuširanje. Tu vonj ni intenziven, zato se še toliko bolj navdušena.

MASLO ZA TELO
Iz prve roke lahko rečem, da je idealen za suha stopala in trdo kožo. Šparam za zimo, ker točno vem, da bo moj redni spremljevalec. Tudi ta izdelek po vonju, barvi in teksturi spominja na belo čokolado. Res se zelo obnese na fajn suhi koži in iz srca priporočam ženskam, ki se spopadate s suho kožo po celem telesu. Sama sem ga uporabljala po celem telesu, a fokus je bil na mojih stopalih, katera so na žalost res suha. Ta izdelek pa moja stopala prijetno zmehča in koža postane prijetno mehka in ni tistega hrapavega občutka. 
Obljubim, da vas ne razočara!

OLJE ZA TELO
Olje katero iz prve roke priporočam za zimo. Skozi poletje je meni preveč masten. Na koži se ne vpije hitro in meni osebno ne paše imeti mastne kože, sploh ne v vročih dneh. Čez zimo pa postaneva prava prijatelja, o tem ne dvomim. Navdušile so me tudi njegove sestavine, ki poleg kakavovega masla vsebuje še olje kokosa, šipka in mandlja. Sama negovalna olja! Pri tem produktu pa je vonj celo malenkost drugačen, mogoče ne tako intenziven kot pri ostalih izdelkih.

Če naredim povzetek, bi vso linijo raje uporabljala in testirala v zimskem času, ker takrat koža rabi res tisto pravo hranljivo nego, to pa dr.Organic nudi!
Vsi izdelki so na voljo v Tuš drogeriji!

You Might Also Like

0 komentarji