NE ZAŠČITITE SAMO OTROKA, POMISLITE TUDI NASE

Vedno več je ozaveščanja o tem kako škodljivo je sonce. Sama se tega iz leta v leto bolj zavedam in h krati redno posegam po zaščiti pred so...

Vedno več je ozaveščanja o tem kako škodljivo je sonce. Sama se tega iz leta v leto bolj zavedam in h krati redno posegam po zaščiti pred soncem. Vendar ni dolgo tega, ko sem tudi jaz želela imeti rjav ten kože, ko sem namesto zaščite uporabljala raje marmelado. 
Letos sem se dokončno odločila, da svoji koži ponudim pravo zaščito in se ne oziram na kožo barve jogurta, vendar raje mislim na to kako ji bom s tem podarila zdravje in zdrav videz. 
Se mi pa zdi, da veliko ljudi misli, da je zaščita vedno potrebna samo na morju, ob vodi, na plaži, tam kjer smo v kopalkah. Pa še zdaleč ni tako! 

Mamice vozičkarice, iskreno mi odgovorite!

Koliko od vas ima vsaj malo narisan okvir očal?
Koliko od vas ima narisane rokave majice?
Koliko od vas uporabi pred vozičkanjem zaščitno kremo?
Koliko od vas nosi pokrivalo?
Koliko od vas ima s seboj steklenico vode?Nekakšna rutina vsake mame je, da otroci dobijo vse to. Za njih naredimo prav vse, sebe pa postavimo na zadnje mesto. Nekako se zavemo šele po tem, ko nas opeče sonce. Sama priznam, da pokrivala res ne nosim, ker si preprosto nisem všeč, a dobro vem, da to ni pravi razlog, da po njem ne bi posegla. 

Letos sem se prvič srečala z produktom, ki predstavlja medicinsko zaščito pred soncem, gre za produktom znamke AVENE, z imenom SUNSIMED. SunsiMed ima eno super lastnost, ki jo z veseljem izpostavim in sicer to, da ščiti kožo pred nastankom raka na koži (razen melanoma). Gre za zelo visoko zaščito, ki je namenjena predvsem občutljivi koži in v sebi nima prav nobenih dišav.
V embalaži se skriva 80ml kreme. Embalaža, katera je na potisk je res zelo praktična in h krati tudi higienska. Sama jo uporabljam dnevno, predvsem na obrazu in rokah. Te deli so dnevno najbolj izpostavljeni. Kremo občasno prav tako nanesem tudi pod tekočo podlago in moram reči, da se odnese zelo dobro. Na obraz nanesem kar 2 potiska (glej sliko spodaj) in 1 potisk za vsako roko. To mi zadostuje! Tekstura je dovolj gosta, vendar ne preveč. V kožo se dovolj hitro vpije in na obrazu ne pušča tistih belih ostankov kreme, katerih smo ponavadi navajene. Koža je po nanosu malenkost mastna in sijoča, a me to ni zmotilo. Na obrazu ni sledi o mazoljčkih ali zamašenih porah. 

Kot sem zasledila je cena tam okoli 22€, vendar sem za vas izbrskala akcijo na spletni strani https://www.lekarnar.com/
Kremo po ceni 15,54€ lahko kupite TUKAJ.


You Might Also Like

0 komentarji