MAMI, SPRAVI SE V NAJBOLJŠO FORMO

Pozdravljene!  Ponovno sem združila moči z eno iz med super osebnih trenerk, Matejo Šmejic. Z Matejo sva združili moči na več načinov. Pom...

Pozdravljene! 

Ponovno sem združila moči z eno iz med super osebnih trenerk, Matejo Šmejic. Z Matejo sva združili moči na več načinov. Pomaga mi pri vadi, pri preoblikovanju telesa, pri prehrani in pri zdravem načinu življenja, po vrhu vsega pa je tudi zelo dobra motivatorka in h krati tudi oseba. Iz vsega tega se je razvilo pravo prijateljstvo.

Skratka, z Matejo sva se odločili, da nekaj svojega časa nameniva tudi vam. Kako? Tako, da piševa zanimive članke, nudiva nasvete in narediva kakšen super in poučen video. 
Redno se bi radi javljali tudi LIVE in sicer preko socialnih omrežij, kjer bi vi spraševali, me pa odgovarjale. 

Trenutno imava v planu super tematiko, o kateri sama mislim, da se premalo govori. Kot mamica dveh otrok sem o tem kaj več izvedela še le po drugem porodu, ko sem se želela spraviti v formo. Govorim o diastazi. O tem bova kar nekaj besed z Matejo namenili drug teden. 
Ve pa le pripravite vaša vprašanja.


Sedaj pa "besedo predajam" Mateji, glede na to, da mene že dovolj dobro poznate. :)


Glede na to, da je Aleksandra že ogromno napisala sploh nimam kaj veliko dodati. 

Veseli me, da sva našli ena drugo in ob enem našli skupne cilje glede osveščanja mamic in žensk o pomembnosti vadbe v nosečnosti, po porodu in na splošno v vseh različnih obdobjih skozi katera ženske gremo. 

V prihodnje torej lahko z moje strani pričakujete več poučnih prispevkov na temo vadbe prilagojene za ženske, v tem tednu konkretno o diastazi, o kateri sicer se več govori, kot se je pred časom, a sem mnenja, da še vedno premalo. Veliko posameznic namreč želi čim prej postati fit, se udeleži raznovrstnih skupinskih vadb, dela vaje doma, ki jih vidi slučajno na spletu ali "dol potegne" program, ki obljublja hitro izgubo kilogramov. Ampak tukaj še zdaleč ni v prvi vrsti postati fit, le to naj bo dolgoročni cilj, pred tem pa skrb za zdravje in funkcionalno močno telo.  No, pa da ne bom že v sami predstavitvi  predolga ... :) 

Vse in čim bolj izčrpno vam razložim in prikažem v prispevkih, ki bodo nastajali v sodelovanju z mojo fit mamico Aleksandro.

Veseli bova vaših komentarjev, vprašanj in izkušenj, Mateja.

FB: https://www.facebook.com/MamiLajf/https://www.facebook.com/hisanasmeha/https://www.facebook.com/PravilnLajf/

IG: https://www.instagram.com/mamilajf/https://www.instagram.com/pravilnlajf/https://www.instagram.com/hisa.nasmeha/

SPLETNA STRAN: https://mamilajf.com/https://pravilnlajf.com/

Jutri 15.10 okoli 10.15 se bova z Matejo javili LIVE na mojem Instagram profilu, govorili bova o diastazi. Veseli bova vaših vprašanj in tudi podpore. 
Najdete me lahko na naslednji povezavi: 
https://www.instagram.com/moderna_mamasandra/
Pridi naju pogledat!

You Might Also Like

0 komentarji