ZAKAJ IZBRATI REVIJO ZMAJČEK?

Kim je letos vstopila v zadnje vrtčevsko leto. Naslednje leto nas čaka šola, katere se Kim neizmerno veseli. H krati tudi jaz, ker opažam, d...

Kim je letos vstopila v zadnje vrtčevsko leto. Naslednje leto nas čaka šola, katere se Kim neizmerno veseli. H krati tudi jaz, ker opažam, da ima ogromno zanimanja za učenje.
Ne želim se hvaliti (marsikatera bo to tako dojela), a Kim se je že dodobra spoznala s črkami in številkami. Včasih me preprosto pusti brez besed. 
Zadnje leto veliko posegamo po otroških revijah, otroških križankah in miselnih igrah. Letos pa smo se odločili kar za naročnino revije Zmajček.

Z revijo Zmajček smo se srečali že pred približno dvemi leti. Takrat nam je v poštev prišla le kakšna pobarvanka, nalepke in pa branje, katero je čakalo mene ali pa atija. Še le sedaj je prišla v tisto pravo ospredje, kjer dejansko lahko rešimo prav vse naloge, ki jih najdemo v zmajčku. ZAKAJ SMO SE ODLOČILI ZA REVIJO ZMAJČEK?

1. REVIJA IZHAJA 1x MESEČNO
To je super, saj ima otrok dovolj časa, da dejansko obdela celotno revijo v tistem mesecu, prav tako tudi starš, ki seveda pomaga svojemu otroku pri prebiranju Zmajčka. Tu bi izpostavila tudi to, da ima vsak mesec revija svojo tematiko. 
Naprimer: v mesecu septembru je v reviji veliko besedila, slikic, ugank in miselnih iger na tematiko šola/vrtec. 


2. PESMICE, PRAVLJICE, ZGODBICE, UGANKE
Kim seveda še ne zna brati, čeprav sva to že poizkusili, ji to preprosto še ne gre. Ne želim jo siliti, saj ima časa še na pretek.
Skratka, v reviji Zmajček boste vsakomesečno našli ogromno besedila. Ne manjka ne zgodbic, pravljic, ugank in tudi pesmic. 
Branje naju čaka ponavadi v večernih urah, ko se vse skupaj umiri in bratec Nik zaspi. Najraje ima pesmice, ki so ponavadi bolj kratke, ter pa uganke. 

3. PREDSTAVITEV ŽIVALI
Vsak mesec je v reviji predstavljena ena žival. Kim je nora na živali in ima za njih res tisti pravi občutek. Zelo je sočutna, tako do ljudi, kot tudi do živali. Članki naju navdušujejo.


4. NAREDI SAM/a
Spet nekaj super-duper dobrega. Odlične ideje, kako nekaj ustvariti sam in tako otroku popestriti dolgčas oziroma deževni dan. Tudi ta je vedno usmerjena v določeno tematiko meseca oziroma letnega časa. 

5. RECEPTI
Res preprosti, hitri in h krati zelo slastni. Vse to boste našli prav vsak mesec v  reviji Zmajček. 


6. MISELNE IGRE, KRIŽANKE, POBARVANKE, NALEPKE, ..
Kimin najljubši del revije. Takrat je res najin čas in ko se posvetiva miselnim igram, Kim neizmerno uživa. Všeč mi je, ko razmišlja s svojo glavico, ko se umiri in ko je res ponosna nase, tako kot mami na njo. 


7. KOTIČEK ZA STARŠE
Prav vsak mesec pa se v reviji Zmajček dotaknejo tudi nas staršev. 
Gre za tematiko BREZ TRDE HOJE, DO DOBRE VZGOJE. Teme so res super in tudi samo jih prebiram z velikim veseljem. V septemberski izdaji so se dotaknili EMPATIJE. 

8. UGODNA NAROČNINA
Tu bi se rada dotaknila tudi te teme, saj mislim, da se marsikatera sprašuje koliko stane naročnina in koliko Zmajčkov pripada celoletni naročnini. 
V leto 2018/2019 bo izšlo 10 številk in prav vsaka obsega 80 strani, kar je super. V prosti prodaji je cena posamezne revije 6€. Celoletna naročnina pa vas bo stala le 49,80€. 

Revijo res priporočam vsaki družinici posebej! Če ste razmišljali v to smer, se brez oklevanja odločite, ne bo vam žal!
Na moji FB strani https://www.facebook.com/modernaMAMAblog/, pa se odvija tudi nagradna igra, kjer podarjamo polletno naročnino na revijo Zmajček! NE POZABI SODELOVATI.

You Might Also Like

0 komentarji