MOJE PRVO SREČANJE Z doTERRO

Waaa, kar 2 meseca že nisem pisala. Motivacija se je preprosto izgubila in h krati tudi jaz. Včasih paše tista malo krajša pavza.  Skratka...

Waaa, kar 2 meseca že nisem pisala. Motivacija se je preprosto izgubila in h krati tudi jaz. Včasih paše tista malo krajša pavza. 

Skratka, kaj pri nas dogaja? Trenutno se bojujemo z virusi. Sama kašljam že tretji teden in kar ni videti konca. Kim in Nik se redno izmenjujeta, mami pa konstatno vleče bolniške. Obup!

Vsa ta leta sem sem se z virusu bojevala s farmacevtskimi zadevami, letos pa sem izbrala naravno pot, pot katero mi je pokazala doTerra. Dobila sem se z eno izmed super prijetnih svetovalk, Martino. Martina je  mamica dveh manjših otrok in Doterro ima v malem prstu. 
Že ob prvem srečanju mi je predstavila tista osnovna olja, katera mi bodo to zimo najbolj služila. Priznam, bila sem skeptična, a vse poti sem pustila odprte, ter se pustila presenetiti. 

KAKO ZA VRAGA SE TO UPORABLJA?
Četrtek! Hude bolečine v grlu. Postajalo je neznosno. Bežno sem se spomnila navodil, ki mi jih je omenila Martina. Ker mi je bila Martina vedno dostopna, sem jo hitro pocukala za nasvet, glede bolečega grla. 
ON GUARD olje! Redči in maži po predelu grla, to ponavljal na uro in pol. Občasno kakšno kapljico tudi pogrgraj v ustih. Ajde, da poizkusimo. Opa, to dejansko deluje. Najbolj sem bila navdušena nad tisto grgrano kapljico, ki je moje bolečine omilila kar za 70%. Dejansko lahko rečem, da ta zadeva omrtviči še tako boleče grlo. 
Naj še omenim, da sem z istim oljem otroke in sebe mazala po podplatih in tako krepila naš imunski sistem. Pa sem se bolečega grla nekako znebila. Nastopila je vročina, hud kašelj in mami je ob ne pravem času popolnoma obležala. 
Po nasvetu Martine sem začela uporabljati AIR in pa FLU BOMB. Obe zadevi sta krasno zaustavljali viruse in njihova napredovanja. Vročina je trajala samo 2 dni, k čemer je pripomogel FLU BOMB, katerega sem redno mazala na podplate. AIR pa mi je pridno čistil moja pljuča. Idealen je, ko je kašelj moker in poln sluzi. Mazala sem ga na pljuča in nekaj kapljic dodala tudi v difuzor. Sicer se s kašljem bojujem še dalje, a ta pripomore k  večjemu izločanju sluzi. 
Vse enako počnem pri celotni družini in lahko rečem, da virozo nekako skrajšamo za polovičko, virusi hitreje obupajo. Iskreno lahko povem, da je to zame odkritje leta in sedaj razumem besede znanke, ki mi je rekla, da te dotTerra zasvoji. 
Martini lahko sledite na njeni Fb strani https://www.facebook.com/biserizdravja/, kjer nudi res krasne in koristne nasvete. 
Naj pa še omenim, da sva združili moči in izpeljali super nagradno igro, ki trenutno poteka na moji Fb strani https://www.facebook.com/modernaMAMAblog/You Might Also Like

0 komentarji