ODNOS, KI GA PRIDNO GRADIVA

Pozdravljene! Izredno sem vesela, tako izpopolnjena.  Kaj me tako osrečuje?  Kaj mi daje tako veliko vnemo? Ona, ona je tista, ki mi ka...

Pozdravljene!

Izredno sem vesela, tako izpopolnjena. 
Kaj me tako osrečuje? 
Kaj mi daje tako veliko vnemo?
Ona, ona je tista, ki mi kaže da sem po vseh teh letih na pravi poti.
Ona je tista, ki mi daje občutek, da pravilno in srčno vzgajam. 

Čez dober teden bo moja prvorojenka dopolnila svojih 6 let. 
V tem času se je najin odnos povzpel v višave. Tako kot jo doživljam sedaj, še nisem čutila nikoli. Sva v fazi, ko si redno izkazujeva ljubezen. Vsakodnevno si rečeva, da se imava radi. Zelo sva si naklonjeni.
Kim se je v roku parih mesecev zelo spremenila, nekako dorasla je. 
Spremenila je svoje razmišljanje in z vso okolici spremenila odnose. Postala je še bolj srčna, bolj prijetna in h krati neverjetno prijazna. Svoj odnos razvija v zelo lepo smer in to čutimo prav vsi v družini.
Zelo rada deli objeme, poljubčke in postala je zelo crkljiva.   

Izredno me veseli, da sem k vsemu temu pripomogla jaz, mama. 
Pretekle dni sva spali pri mojih starših v Ljubljani in večeri v postelji so bi res najlepši. Najini pogovori so tako prijetni in h krati zelo odrasli. Ne vem, če sem kdaj omenila, a moja Kim si v prihodnosti želi postati medicinska sestra. Ta poklic jo neverjetno navdušuje in prav vsak dan me sprašuje kako poteka moja služba, kako začnem dan, ko pridem v službo. Zanima jo vsaka podrobnost, tudi to, kako jaz doživljam smrt, ali me takšne stvari prizadenejo, ali jokam kdaj?! 
Omg, kako je moja punca odrasla! Včasih me res šokira in v tistem trenutku ne vem kaj odgovoriti. Ko ji vse te zadeve razložim, jo h krati začutim, kako vse skupaj doživlja z menoj in kako ji ni vse eno. 

"Veš mami, sedaj pa ne vem, če si še vedno želim postati medicinska sestra. Hudo bi mi bilo, če bi kdo umrl. Jokala bi."

Lubica moja, kako ona lepo razmišlja. Ob njenih besedah bi se včasih lahko zjokala. Tako sem ponosna na njo. To je tako čisto bitje, bitje polno ljubezni in dobrote. 
Med nama ne bi spremenila popolnoma nič. Skrbi me edino to, ker z mesecem marcem začnem delati polni delovnik in s tem se končajo prosti dnevi, dnevi ki sem jih pogosto preživljala s Kim. 
Manj bom doma, več bom v službi. Vem, da bo trpela, a ji želim na lep način sporočiti, da bo najin čas še toliko bolj kvaliteten. Lp, Sandra


You Might Also Like

0 komentarji